Antena Meniu Search
x

Video Tânăr din Bârlad, în stare critică după ce a fost bătut de trei indivizi în plină stradă. Agresorii sunt liberi

Un cartier din Bârlad a fost declarat zonă specială de siguranţă publică, după un caz de violenţă extremă. Un bărbat de 35 de ani a ajuns în stare gravă la Terapie Intensivă, după ce a fost bătut cu bestialitate de trei indivizi care, ulterior, au fost lăsaţi în libertate. În zona în care au avut loc agresiunile, poliţiştii şi jandarmii militari patrulează zilnic, pentru asigurarea ordinii. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 26.04.2022, 15:04

Vezi și

Bărbatul este în continuare internat la Terapie Intensivă în stare extrem de gravă. Are un traumatism cranio-cerebral sever şi în acelaşi timp a avut şi o fractură deschisă la unul dintre picioare, fiind deja operat.

Nu se ştie exact de la ce anume a pornit întregul conflict, cert este că o femeie a sunat vineri la 112 să anunţe că bărbatul de 35 de ani a fost bătut cu bestialitate într-un cartier din Bârlad de alţi trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 33 de ani. 

După ce l-au bătut au venit şi poliţiştii la faţa locului

A fost deschis un dosar penal în acest caz pentru loviri şi alte violenţe, dar şi pentru deranjarea ordinii şi liniştii publice, însă, cei trei bărbaţi sunt cercetaţi în liberatate. 

Pe acelaşi subiect

Tocmai pentru că există riscul să se producă şi alte conflicte extrem de grave şi scandaluri în cartierul Podeni din Bârlad unde s-a întâmplat totul, s-a decis la nivelul judeţului, ca în acel cartier să fie instituită zonă specială de siguranţă publică. 

În toate aceste zile, şapte la număr, pentru că atât este perioada stabilită în acest sens, poliţiştii, dar şi jandarmii patrulează şi asigură liniştea în respectiva zonă şi evitarea oricărui scandal care să ducă la astfel de cazuri de violenţă extrem de grave. 

Au mai fost şi alte cazuri de violenţă în judeţul Vaslui 

Nu este pentru prima dată când la nivelul judeţului Vaslui sunt luate astfel de măsuri speciale. Şi în Murgeni, de două ori, deja, a fost instituită o astfel de zonă specială de siguranţă publică tot din cauza unor conflicte violente

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Tânăr din Bârlad, în stare critică după ce a fost bătut de trei indivizi în plină stradă. Agresorii sunt liberi