Antena Meniu Search
x

Frații "Dinamită" din Vaslui, atacați în case cu bâte, săbii și cuțite. Un tânăr de 30 de ani a primit o secure în spate și a murit

A fost bătaie generală în satul Horga din Vaslui! Mai mulți indivizi din comunele Zorleni, Banca și Epureni au vrut să se răzbune pe membrii unei familii, pe fondul unui conflict recent, și i-au atacat în creierii nopții cu pietre, săbii și bâte. Un bărbat a picat secerat, după ce a primit o secure în spate, iar paramedicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 30.08.2020, 17:40

  • Tânăr de 30 de ani, mort în bătaia generală, după ce a fost lovit cu o secure
  • Procurorii au deschis dosar penal și continuă cercetările

Potrivit Vremea Nouă, atacatorii, cu gândul la răzbunare, s-au dus cu mașinile în satul Horga, unde au atacat casele fraților "Dinamită", așa cum sunt cunoscuți local fiii din familia Maftei.

Agresorii au oprit autoturismele pe calea ferată și au început să arunce cu pietre dintre linii peste case. Apoi, spun surse din sat, s-au năpustit cu săbii, băte și cuțite în curțile a două locuințe.

Văzându-se atacați, membrii familiei Maftei s-au repliat rapid și, cu un arsenal tot de bâte, securi, cuțite și topoare, au ripostat cu violență.

Tânăr ucis cu securea, paramedicii nu au putut face nimic

În urma haosului, Claudiu, un bărbat de 30 de ani din comuna Banca, a primit o secure în spate și a căzut secerat la pământ, pe un drum de la ieșirea din satul Horga. Tânărul a murit pe loc, decesul fiind constatat de echipajul Ambulanței, chemat la fața locului. Mai mulți bărbați au fost răniți și au ajuns la spital cu răni serioase.

Bătaie în Horga, Vaslui

Totul s-ar fi petrecut, conform sursei citate, din cauza unui conflict petrecut pe 11 august.

"Au fost mai multe apeluri la 112 aseară, referitor la acest caz, ultimul fiind la orele 23.41. Am fost sesizați că undeva pe un drum la ieșirea din satul Horga, este un bărbat căzut, posibil decedat. A fost dirijată la fața locului o Ambulanță care a constatat decesul bărbatului. Victima este un bărbat de 30 de ani, din județul Botoșani, care locuia fără forme legale într-o localitate din județul Vaslui. Întrucât există suspiciunea săvârșirii infracțiunii de omor, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, care a preluat caest caz", a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Frații "Dinamită" din Vaslui, atacați în case cu bâte, săbii și cuțite. Un tânăr de 30 de ani a primit o secure în spate și a murit