Antena Meniu Search
x

Video Tânăr din Braşov, înjunghiat chiar de tatăl său în mijlocul străzii. Lupta sângeroasă a fost filmată de un martor

Un tânăr din Braşov a fost înjunghiat chiar de tatăl său în mijlocul străzii. Ameţit bine, părintele a început să se certe cu tânărul. A fost doar un pas până când s-au luat la bătaie. Într-un moment de furie extremă, bărbatul a scos un cuţit şi l-a atacat pe fiu. Cu greu, tânărul l-a pus la pământ şi a scăpat din mâinile scandalagiului. Din fericire, rana nu i-a pus viaţa în pericol. Imaginile de la locul atacului au puternic impact emoţional. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 01.11.2021, 19:22

Vezi și

Necazul între cei doi a pornit aseară, puţin după lăsarea serii, pe un bulevardul din centrul oraşului Braşov, lângă o staţie de autobuz. Tatăl, băut bine, s-a luat la ceartă cu fiul său. După minute în şir de jigniri, s-au luat la bătaie. Iar de la scandal până la un atac sângeros a fost doar un pas. Orbit de furie şi cu mintea întunecată de alcool, tatăl l-a lovit cu cuţitul pe propriul copil.

Rănit, tânărul s-a luptat cu părintele şi a reuşit să-l pună la pământ. Iar asta l-a salvat. Imaginile surprinse de un trecător îi arată pe cei doi, culcaţi unul peste celălat, imediat după atac. Băiatul este plin de sânge şi cu greu îi ţine mâna blocată tatălui. Până la urmă reuşeşte să fugă de tată.

Claudiu Loghin, reporter Observator: A parcurs o distanţă de aproximativ 10 metri şi s-a aşezat pe o bancă din staţia Regiei Autonome de Transport din Braşov.

Tânărul înjunghiat de tată nu a suferit răni grave

Pe acelaşi subiect

Acolo l-au găsit şi medicii. Tânărul a fost dus de urgenţă la spital. Din fericire, nu i-a fost atins niciun organ vital. 

Dr. Stela Coțiu, director medical Ambulanța Brașov: Multiple plăgi la toracele inferior, abdomenului, braţelor şi antebraţelor. 

Atacatorul, recidivist, este acum cercetat pentru tulburarea liniştii publice şi violenţă în familie. Fiul nu a făcut încă plângere penală pe numele părintelui. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Tânăr din Braşov, înjunghiat chiar de tatăl său în mijlocul străzii. Lupta sângeroasă a fost filmată de un martor