Antena Meniu Search
x

Video Povestea din spatele tragediei din Constanţa: S-au cunoscut la muncă şi s-au îndrăgostit, deşi bărbatul era însurat. Gelozia nebună a dus însă la crimă şi sinucidere

Crimă teribilă, urmată de sinucidere la Constanţa. Orbit de gelozie, un bărbat şi-a ucis partenera. A înjunghiat-o cu un cuţit, iar apoi şi-a pus capăt zilelor. Cei doi parteneri s-ar fi cunoscut la serviciu şi ar fi început o relaţie. Bărbatul era însurat. De un an, îşi închiriaseră o casă şi locuiau împreună. Fiul femeii este cel care a făcut descoperirea teribilă.

de Redactia Observator

la 26.10.2021, 19:59

Vezi și

Repoter-fiul victimei: Ne spui şi nouă ce s-a întâmplat ?

Nu ştiu.

Fiul femeii e încă în stare de şoc, împietrit de durere. Nu-şi explică tragedia. El este cel care a făcut descoperirea macabră. 

Cei doi parteneri locuiau cu chirie într-o casă din Constanţa. Relaţia ar fi început în urmă cu mai bine de un an. O idilă interzisă. Bărbatul era însurat, dar asta nu l-ar fi împiedicat să se îndrăgostească de colega de serviciu. 

Pe acelaşi subiect

"Era în chirie acolo cineva. nu îi cunosc. Eu în vara asta i-am văzut", spune un vecin.

Povestea din spatele unei tragedii

Aseară, puţin după ora 18 s-ar fi întâmplat nenorocirea. Bărbatul, orbit de gelozie, ar fi început să se certe cu femeia. Au urmat reproşuri, iar totul ar fi escaladat. Într-un moment de furie, individul a luat un cuţit şi şi-a lovit partenera. De la vorbe grele până la crimă a fost doar un pas. Rănită grav, femeia s-a prăbuşit pe o canapea din bucătărie. Speriat, când a realizat grozăvia, bărbatul ar fi decis să-şi ia viaţa. S-a sinucis cu acelaşi cuţit cu care a omorât-o pe femeie. 

Andreea Iliescu - IPJ Constanţa: Este vorba despre o femeie in varsta de 51 de ani si un barbat in varsta de 52 de ani, ambii fiind gasiti decedati, prezentand plagi taiate la nivel toracal.

Fiul femeii a sunat imediat la poliţie când i-a găsit pe cei doi fără suflare. În câteva minute, toată strada a fost împânzită de poliţişti şi criminalişti. 

Andreea Iliescu - IPJ Constanţa: În urma necropsiei se va stabilii cu exactitate cauza deceselor.

Vecinii cuplului nu s-ar fi gândit niciodată că o asemenea oroare s-ar putea întâmpla chiar lângă ei. "Din gelozie să omori un om e... E o tâmpenie! Rupe, dom'ne, lanţul în două şi gata! Când nu se mai poate, nu se mai poate, nu aşa!"

Crima de la Constanţa este doar una dintr-un şir lung. Doar anul trecut, În România, aproape 10 mii de femei au fost bătute cu bestialitate de parteneri, iar 72 şi-au găsit sfârşitul în mâinile unor bărbaţi extrem de geloşi şi posesivi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Povestea din spatele tragediei din Constanţa: S-au cunoscut la muncă şi s-au îndrăgostit, deşi bărbatul era însurat. Gelozia nebună a dus însă la crimă şi sinucidere