Antena Meniu Search
x

Tânăr din Gorj, ajuns dupa gratii după ce a furat baterii pentru panouri solare şi le-a vândut pe Facebook

Poliţiştii din localitatea gorjeană Stoina au fost sesizaţi cu privire la faptul că, timp de trei zile, o persoană necunoscută ar fi furat patru acumulatori fotovoltaici, prin tăierea cablurilor electrice de conectare dintre panouri și baterii. Bunurile sustrase ar fi fost postate pe o reţea de socializare, fiind date spre vânzare.

de Redactia Observator

la 07.01.2023, 15:13

Furt
Un tânăr din Gorj a ajuns după gratii după ce a furat acumulatori

La data de 6 ianuarie a.c., polițistii Secției 8 Poliție Rurală Stoina au fost sesizați prin plângere, de către reprezentantul unei societăți cu punctul de lucru pe raza comunei Bustuchin, cu privire la faptul că în perioada 3-5 ianuarie a.c., autori necunoscuți ar fi sustras 4 acumulatori fotovoltaici, prin tăierea cablurilor electrice de conectare între panou și acumulatori.

Din cercetări a reieșit că bunurile sustrase au fost postate pe o rețea de socializare, fiind oferite spre comercializare. Acestea au fost recuperate de polițiști, prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii fiind de 4680 lei.

Bărbatul a vândut bateriile, în schimbul sumei de 800 lei

Din administrarea probatoriului, polițiștii au stabilit că la data de 4 ianuarie a.c., în jurul orei 07:00, un bărbat de 32 de ani, din comuna Bustuchin, s-a deplasat la o sondă amplasată în aceeași localitate, de unde a sustras cei patru acumulatori.

Ulterior, bunurile sustrase au fost vândute unui alt bărbat, în schimbul sumei de 800 lei. Polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului de 32 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Tânăr din Gorj, ajuns dupa gratii după ce a furat baterii pentru panouri solare şi le-a vândut pe Facebook