Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Tânăr fără permis şi pozitiv la droguri, urmărit de poliţie în Galaţi. A lovit de mai multe ori autospeciala şi un camion, înainte de a fi prins

A avut loc o urmărire în trafic în Galați, după ce polițiștii au observat în zona Portului o mașină oprită, dar care avea motorul pornit și a cărei șofer și pasager aveau un comportament vizibil agitat. Când autoritățile au ajuns la fața locului, cei doi au fugit, potrivit IPJ Galați.

de Redactia Observator

la 27.10.2024 , 12:41

Tânăr pozitiv la droguri şi fără permis, urmărit de poliţie în Galaţi. În încercarea de a fugi, a lovit o autospecială şi un camion Tânăr pozitiv la droguri şi fără permis, urmărit de poliţie în Galaţi. În încercarea de a fugi, a lovit o autospecială şi un camion

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 01:20, polițiștii de la Secția 2 Poliție Galați au fost alertați cu privire la un autoturism oprit pe strada Saturn, având motorul pornit. La volan se afla un bărbat, iar în spate un pasager, amândoi având un comportament agitat.

Un echipaj format din polițiști și jandarmi s-a deplasat la fața locului, dar autoturismul a pornit brusc, ignorând semnalele de oprire. Polițiștii au început o urmărire, moment în care șoferul a acroșat intenționat autospeciala de poliție de mai multe ori.

Şoferul, fără permis şi pozitiv la substanţe interzise

Articolul continuă după reclamă

Pe o stradă din zona Portului Galați, conducătorul auto a pierdut controlul și a intrat într-un autotren parcat pe sensul opus. Atât el, cât și pasagerul au părăsit vehiculul și au încercat să fugă, dar au fost prinși rapid de polițiști.

Pe acelaşi subiect

Șoferul a fost identificat ca fiind un bărbat de 32 de ani din comuna Smârdan, iar pasagerul, un tânăr de 24 de ani din comuna Braniștea. Verificările au arătat că șoferul avea suspendat dreptul de a conduce, iar autoturismul avea plăcuțe de înmatriculare false.

În urma percheziției autoturismului, polițiștii au găsit un pliculeț cu o substanță albă, de tip cristal, care a fost ridicată pentru analize. De asemenea, testarea șoferului a indicat posibila prezență a substanțelor psihoactive, iar acesta a fost dus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice.

Cercetările continuă pentru stabilirea circumstanțelor în care au fost săvârșite infracțiunile de conducere fără permis și utilizarea unui vehicul neînmatriculat. Măsurile legale vor fi dispuse în funcție de rezultatele analizelor toxicologice.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Mergeţi să votaţi la alegerile parlamentare?
Observator » Evenimente » Tânăr fără permis şi pozitiv la droguri, urmărit de poliţie în Galaţi. A lovit de mai multe ori autospeciala şi un camion, înainte de a fi prins