Antena Meniu Search
x

Video Tânăr fără permis, urmărire cu focuri de armă pe drumurile din Timiș. În goana nebună, a spulberat un polițist

A fost urmărire, în această dimineață, pe străzile din Timișoara, dar și în două localități învecinate, după ce un tânăr în vârstă de 24 de ani, fără permis, a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor. În cursa lui haotică, individul a accidentat un agent rutier. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 16.06.2023, 14:16

Vezi și

Totul a început în momentul în care polițiștii au vrut să tragă pe dreapta o mașină care circula pe bulevardul Constantin Brâncoveanu din municipiul Timișoara. Tânărul aflat la volan nu a oprit, astfel că agenții au pornit în urmărirea autoturismului și au cerut și sprijin din partea colegilor. 

Goana băiatului a continuat și în afara orașului.

În cursa lui nebună, a lovit cu mașina un polițist, dar și-a continuat deplasarea. Abia la intrarea în localitatea Diniaș, într-o curbă la stânga, tânărul a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe drum și s-a izbit de gardul unui imobil. El a fost reținut de agenți și urmează să apară în fața magistraților, cu propunere de arestare preventivă. Polițistul rănit a ajuns la spital, pentru îngrijiri medicale.

Pe acelaşi subiect

IPJ Timiș: Tânărul nu are permis, iar mașina nu este înmatriculată și are numere false

"În data de 16.06.2023, în jurul orelor 07:00, polițiștii Secției 3 Poliție Urbană Timișoara, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe bulevardul Constantin Brâncoveanu din municipiul Timișoara, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, conducătorul auto neconformandu-se semnalului si continuându-și deplasarea. Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, folosindu-se semnalele acustice luminoase și sonore, pe strazile Liviu Rebreanu, Hebe, Calea Șagului din municipiulTimișoara, precum și în lococalitățile Sânmihaiu Român și Diniaș.

Pe traseul de urmărire, între localitățile Sânmihaiu Român și Diniaș, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Peciu Nou au efectuat semnal de oprire regulamentar autoturismului urmărit, moment în care conducătorul auto a surprins și accidentat un polițist, în vârstă de 34 de ani, care efectuase semnalul de oprire, rezultând rănirea acestuia, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În urma impactului, conducătorul auto și-a continuat deplasarea, iar la intrarea în localitatea Diniaș, din județul Timiș, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu gardul unui imobil. După impact, barbatul a coborât din autoturism și ar fi încercat să fugă, moment în care polițiștii au folosit armamentul din dotare, efectuând focuri de avertisment. La scurt timp, bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul Poliției Municipiului Timișoara pentru audieri. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul în vârstă de 24 de ani nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul nu era înmatriculat și avea aplicate plăcuțe cu număr fals de înmatriculare", transmit reprezentanții IPJ Timiș.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj, conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere, punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat și punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul cu numere false de înmatriculare. Cecetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Timisoara, în vederea luării măsurilor legale care se impun.

 - Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Iulia Pop -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Tânăr fără permis, urmărire cu focuri de armă pe drumurile din Timiș. În goana nebună, a spulberat un polițist