Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Tânăr îngropat cu totul, după ce un mal de pământ s-a prăbuşit peste el. Un căruţaş a săpat cu mâinile goale, ca să-l salveze

Un muncitor din Mureş a ajuns în stare gravă la spital după ce un mal de pământ s-a surpat peste el în timp ce săpa un şanţ. Tânărul a fost îngropat complet. Norocul său a fost că un martor a sărit imediat în ajutor şi a săpat cu mâinile goale pentru a-i da şansa să respire. Polițiștii și inspectorii de muncă anchetează cazul. 

de Redactia Observator

la 12.05.2021 , 20:41

Era trecut de ora 11 când un căruţaş a auzit strigătele de ajutor. Un bărbat era în pericol. Rămăsese captiv într-un şanţ adânc de aproape 3 metri. Un mal de pământ se prăvălise peste el. 

A strigat ajutor si eu am sarit ca nu am avut de ales, na, cand este o problema, trebuie sa sara omul.

L-am ajutat, l-am scos si au venit doctorii dupa aia. Era acoperit cu pământ, cum era? Da, era acoperit şi capul. Dar nu a stat sub pământ mult, doar vreo 4-5 minute.

Vezi și

Era omul singur in groapă?

Pe acelaşi subiect

Nu, erau inca doi, era tatal sau si inca un om.

Bărbatul care a sărit să-l ajute nu a izbutit să-l scoată la suprafaţă. A săpat minute în şir cu mâinile goale în pământ. Între timp, martorii au chemat medicii şi pompierii în ajutor. 

Cristian Porav ISU Mureș: Persoana era conştientă, surprinsă sub un mal de pământ. A fost extrasă de personalul din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu Mureş şi predată echipajului de ambulanţă.

Muncitorul a fost dus la spital, cu răni grave

Pompierii povestesc că nu le-a fost uşor să-l scoată de sub pământ. 

Cristian Porav ISU Mureș: A fost o interventie dificila facuta contractimp datorita faptului ca exista pericolul surparii malului de pamant. S-au luat masurile de siguranta pentru personalul de interventie, astfel incat persoana a fost extrasa fara probleme deosebite.

Bărbatul a fost dus la spital, cu răni grave.

Incidentul se încadrează la categoria accidentelor de muncă. 

Sabău Florina, purtător de cuvânt IPJ Mureș: Totodată a fost anunţat şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Mureş. 

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz.  

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Tânăr îngropat cu totul, după ce un mal de pământ s-a prăbuşit peste el. Un căruţaş a săpat cu mâinile goale, ca să-l salveze