Antena Meniu Search
x

Poliţia din Bistriţa, în alertă! Un tânăr a fost înjunghiat şi lăsat în stradă, într-o baltă de sânge. Atacatorul este în libertate

Poliţia este în alertă după ce un bărbat de 34 de ani a fost înjunghiat în faţa unui bar dintr-o comună din Bistriţa-Năsăud.

Tânăr înjunghiat şi lăsat într-o baltă de sânge în fața unui bar, în Ciceu Giurgești
Tânăr înjunghiat şi lăsat într-o baltă de sânge în fața unui bar, în Ciceu Giurgești

Poliţia din Bistriţa Năsăud este în alertă, după ce un bărbat de 34 de ani a fost înjunghiat în faţa unui bar din comuna Ciceu Giurgești. Agresorul, un coleg de pahar al tânărului atacat, este încă în libertate.

 Din primele informaţii, conflictul a pornit pe fondul unor neînţeleri mai vechi. Cearta a degenerat rapid, iar scadalagii şi-au mutat disputa în stradă.

Deși cei prezenți în local au încercat să aplaneze conflictul și să îi trimită înspre casele lor, scandalagii au continuat înfruntarea în stradă.

Acolo, unul dintre ei a scos un cuţit şi şi-a înjunghiat în abdomen adversarul.

Bărbatul de 34 de ani a căzut pe caldarâm, sub ploaia de lovituri aplicate de agresorul său.

Victima a fost preluată de un echipaj medical și, momentan, se află în stare stabilă.

Zona a fost împânzită de mai multe echipaje de poliție, atacatorul fiind de găsit.

„Poliția a fost sesizată despre faptul că în localitatea Ciceu Giurgești ar fi izbucnit un conflict între un bărbat de 34 de ani și unul de 40 de ani, ambii din localitate, pe fondul consumului de alcool și a unor neînțelegeri. În urma acestui conflict, bărbatul de 34 de ani ar fi fost rănit, prezentând plăgi înjunghiate cu un obiect ascuțit”, a declarat pentru bistrițeanul.ro Diana Pintea, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Poliţia din Bistriţa, în alertă! Un tânăr a fost înjunghiat şi lăsat în stradă, într-o baltă de sânge. Atacatorul este în libertate