Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânăr înjunghiat cu un briceag, în parcarea unei facultăţi din Cluj-Napoca. Doi bărbaţi au fost arestaţi

Doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv după ce au înjunghiat cu un briceag un tânăr, în zona parcării unei facultăţi din Cluj-Napoca. Cei doi ar fi scos briceagul şi într-un autobuz, înainte de conflictul cu victima, iar ulterior unul dintre ei s-a plimbat printr-un parc aflat în apropiere cu o macetă atârnată la talie.

de Redactia Observator

la 07.08.2024 , 15:52

- Shutterstock

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca au anunţat, miercuri, printr-un comunicat de presă, că doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore după ce, în luna iunie, au agresat un tânăr în zona  parcării Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunii Afacerilor din Cluj-Napoca.

Primul bărbat este cercetat pentru loviri sau alte violenţe în formă continuată (2 acte materiale), portul sau folosirea de obiecte periculoase ( fapta săvârşită în mijlocul de transport în comun M31, indicativ 966) şi portul sau folosirea de obiecte periculoase (fapta săvârşită în parcul Iulius Mall), iar cel de-al doilea, pentru loviri sau alte violenţe în formă continuată (2 acte materiale) şi portul sau folosirea de obiecte periculoase. 

”În esenţă, în ceea ce îl priveşte pe primul inculpat, organele de urmărire penală au stabilit faptul că acesta, în data de 15.06.2024, în jurul orei 14:30-14:40, în timp ce se afla pe str. Teodor Mihali din municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj, în staţia CTP Campus Universitar i-a aplicat persoanei vătămate mai multe lovituri, după care a urmărit-o pe aceasta în zona parcării F.S.E.G.A. şi a atacat-o cu un obiect înţepător (briceag), provocându-i o plagă înjunghiată în zona umărului stâng, necesitând un număr de 5-6 zile de îngrijire medicală. Totodată acelaşi inculpat, la data de 15.06.2024, în jurul orei 13:30, în timp ce se deplasa cu autobusul nr. M31, indicativ 966, prin mun. Cluj-Napoca, jud. Cluj a folosit un obiect înţepător tip briceag, mimând că îl loveşte pe cel de al doilea inculpat, după care i l-a înmânat acestuia din urmă”, au explicat procurorii, potrivit News.

Articolul continuă după reclamă

Anchetatorii au mai stabilit că acelaşi bărbat, tot în 15 iunie, în jurul orei 16.00, în timp ce se plimba prin parcul Iulius Mall din Cluj-Napoca avea ataşată de talia sa o macetă. 

”În ceea ce îl priveşte pe cel de al doilea inculpat, s-a reţinut că, la data de 15.06.2024, în jurul orei 14:30-14:40, în timp ce se afla pe strada Teodor Mihali din municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj, în staţia CTP Campus Universitar i-a aplicat persoanei vătămate o lovitură cu pumnul în zona feţei, după care i-a înmânat primului inculpat un obiect înţepător tip briceag, inculpatul din urmă urmărind persoana vătămată în zona parcării F.S.E.G.A. şi a atacat-o cu briceagul oferit, provocându-i o plagă înjunghiată în zona umărului stâng, necesitând un număr de 5-6 zile de îngrijire medicală. În plus, s-a mai reţnut în sarcina celui de al doilea inculpat că acesta, la data de 15.06.2024, în jurul orei 13:30, în timp ce se deplasa cu autobusul nr. M31, indicativ 966, prin mun. Cluj-Napoca, judeţul Cluj a primit de la primul inculpat şi a băgat în buzunar un obiect înţepător tip briceag, purtându-l pe toată durata călătoriei”, a precizat sursa citată.

Ei au fost prezentaţi Judecătoriei Cluj-Napoca, iar instanţa a decis arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » Tânăr înjunghiat cu un briceag, în parcarea unei facultăţi din Cluj-Napoca. Doi bărbaţi au fost arestaţi