Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un tânăr de 25 de ani a sfârşit în Dâmboviţa. A murit înecat încercând să salveze un puşti căzut în apă (Video)

Tragedie în Capitală, zona Regie, în această dimineaţă. Un tânăr a murit înecat în Dâmboviţa, după ce a sărit în ajutorul unui băiat de 16 ani care căzuse în apă.

de Veronica Micu

la 19.06.2019 , 07:36

Tragedie în această dimineaţă în Capitală. Un bărbat s-a înecat în râulDâmboviţa, în zona Regie Un tânăr de 25 a sfârşit în Dâmboviţa, zona Regie. A murit înecat încercând să salveze un puşti căzut în apă - Imagine ilustrativă

Tragedie în Capitală, zona Regie, în această dimineaţă. Un tânăr a murit înecat în Dâmboviţa, după ce a sărit în ajutorul unui băiat de 16 ani care căzuse în apă.

 Un bărbat s-a înecat în râul Dâmboviţa, în zona Regie. Cadavrul acestuia a fost descoperit de trecători, care au alertat autorităţile.

Din primele informaţii, tânărul de 25 de ani a sărit în apă să salveze un puşti de 16 ani de la înec.

Articolul continuă după reclamă

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

Băiatul reuşit să iasă la suprafaţă, la această oră fiind internat la spital.

Din nefericire, salvatorul lui nu a mai reuşit să scape cu viaţă din apă.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Un tânăr de 25 de ani a sfârşit în Dâmboviţa. A murit înecat încercând să salveze un puşti căzut în apă (Video)