Antena Meniu Search
x

Un tânăr din Roman a fugit din carantină pentru o "liniuță". A fost prins "zburând" cu 120 km/h în centrul orașului

Un tânăr de 20 de ani, din Roman, județul Neamț, s-a ales cu două dosare penale, după ce-a participat la o cursă ilegală de mașini, împreună cu un alt tânăr din Stănița. Bărbatul era carantinat la domiciliu, fiind suspect de Covid.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 15.09.2020, 07:56

Un tânăr din Roman a fugit din carantină pentru o liniuță
Un tânăr din Roman a fugit din carantină pentru o liniuță. A fost prins zburând cu 120 km/h în centrul orașului - roman24.ro / imagine ilustrativă
  • Cursa ilegală a avut loc în miez de noapte pe străzile din municipiul Roman.
  • Unul dintre protagoniști era suspect de coronavirus.

Cursa ilegală a avut loc în miez de noapte pe străzile din municipiul Roman. Doi tineri, ambii de 20 de ani, au fost prinşi de poliţiştii de la Rutieră circulând, în paralel, cu viteza de 120 de kilometri pe oră, chiar pe un bulevard din centrul oraşului, potrivit IPJ Neamţ.

La verificări, poliţiştii au descoperit că unul din tineri, cel din Roman, ar fi trebuit să fie acasă, în carantină.

El fusese plasat în izolare de Direcţia de Sănătate Publică, după ce a intrat în contact cu o persoană infectată cu Covid-19.

"Cei doi au fost depistați cu aparatul radar rulând în paralel cu viteza de 120 km/h, în interiorul municipiului Roman, pe traseul bulevardul Roman Mușat – strada Mihai Viteazu – strada Ștefan cel Mare – strada Oituz – strada Sucedava – bulevardul Roman Mușat. 

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, la momentul depistării tânărului din Roman, acesta se afla sub măsura carantinării la domiciliu", au precizat reprezentanții IPJ Neamț într-un comunicat.

Față de tânărul din Stănița, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice iar față de tânărul din Roman, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice și zădărnicirea combaterii bolilor.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un tânăr din Roman a fugit din carantină pentru o "liniuță". A fost prins "zburând" cu 120 km/h în centrul orașului