Antena Meniu Search
x

Tânăr ucis în plină stradă la Sibiu, de către un individ arestat la domiciliu

Un tânăr a fost ucis în plină stradă la Sibiu de un individ ce se afla în arest la domiciliu pentru trafic de droguri. Presupusul ucigaş l-a acuzat că a avut o relatie cu partenera sa, cât el a fost la închisoare. După o ceartă în plină stradă, criminalul l-a înjunghiat. Din păcate, rănile i-au fost fatale şi a murit. Criminalul a fost reţinut.

de Redactia Observator

la 11.09.2020, 12:50

Vezi și
  • Tânărul de 28 de ani a fost înjunghiat mortal
  • Doi copii au rămas ofrani de tată

La ora trei dimineaţă, pe strada Daliei, din cartierul Terezian, doi tineri care se pare că se cunoşteau s-au luat la ceartă, într-o parcare. De la reproşuri şi ameninţări s-a ajuns la crimă. Agresorul l-ar fi atacat pe tânărul de 28 de ani cu un cuţit. L-a lovit de mai multe ori în zona inimii şi a murit pe loc. Strigătele au fost auzite de cei care locuiesc în zonă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bărbatul înjunghiat mortal era tatăl a doi copii. Criminalul l-a acuzat pe tânărul ucis că a avut o relaţie cu iubita lui, cât el a fost închis.

"Păcat de ei că au fost nişte băieţi tineri, aveau viaţa înainte. Acum unul e în pământ şi celălalt se duce în puşcărie", este de părere un localnic.

Presupusul ucigaş ar mai fi fost împreună cu un prieten în momentul crimei. Amândoi au fost duşi la audieri.

Elena Welter, purtator de cuvant IPJ Sibiu: Presupusul agresor a fost identificat şi prins în scurt timp de către poliţiştii de Investigaţii Criminale, iar cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Potrivit unor surse, suspectul crimei se afla în arest la domiciliu pentru trafic de droguri. Dacă va fi găsit vinovat pentru crimă, individul, de 23 de ani, riscă ani grei de închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Tânăr ucis în plină stradă la Sibiu, de către un individ arestat la domiciliu