Antena Meniu Search
x

Tânără gravidă, ucisă pe o trecere de pietoni din Arad. Fata avea doar 27 de ani

Accident cumplit, astăzi, în jurul orei 11:10, pe DN/7, în localitatea Vladimirescu, judeţul Arad. O tânără de 27 de ani, însărcinată în 4 luni, a murit după ce a fost spulebrată de o maşină, pe trecerea de pietoni.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 12.02.2020, 14:20

Accident cumplit, astăzi, în jurul orei 11:10, pe DN7, în localitatea Vladimirescu, judeţul Arad. O tânără de 27 de ani, însărcinată în 4 luni, a murit după ce a fost spulebrată de o maşină, pe trecerea de pietoni.

Tânăra de 27 de ani şi soacra ei erau angajate în traversarea străzii, regulamentar, pe trecerea de pietoni, când au fost spulberate de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 79 de ani, din Arad. 

În urma impactului, fata a fost grav rănită.

Fata lovită pe trecere era gravidă în 4 luni

Din nefericire, ea a murit la scurt timp, la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Arad. Rănile suferite în urma accidentului au fost mult prea grave pentru a mai putea fi salvată. Nici fătul nu a putut fi salvat de medici, sarcina fiind insuficient dezvoltată.

Şoferul de 79 de ani, acuzat de ucidere din culpă

Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Tânără gravidă, ucisă pe o trecere de pietoni din Arad. Fata avea doar 27 de ani