Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânăra înjunghiată de iubit şi îngropată în pădure l-a ajutat pe criminal să sape groapa în care şi-a găsit sfârşitul (Foto)

Detalii şocante ies la iveală în cazul tinerei din Vâlcea care a fost înjunghiată de iubit şi îngropată într-o pădure.

de Redactia Observator

la 20.04.2018 , 11:57

Detalii şocante ies la iveală în cazul tinerei din Vâlcea care a fost înjunghiată de iubit şi îngropată într-o pădure.

Claudia Roxana Mărdăşanu, tânăra de 19 ani, care a fost ucisă și îngropată de iubitul ei într-o pădure din Feţeni, judeţul Vâlcea, depusese plângere la poliție, cu o zi înainte să fie ucisă.

Mai mult decât atât, surse apropiate anchetei au declarat pentru presa locală că fata a fost de acord să-l însoțească pe criminal la Fețeni, în apropierea adăpostului de câini la care criminalul lucra.

Articolul continuă după reclamă

El i-a spus fetei că i-au murit niște câini. Împreună, au luat niște saci menajeri și au mers acolo și au făcut o groapă, unde ar fi trebuit să îngroape câinii decedați.

Pe acelaşi subiect

Roxana Claudia Mardasanu a fost injunghiata si apoi ingropata intr-o padure din Valcea

La un moment dat, Liviu a întrebat-o pe fată dacă este adevărat că l-a înșelat. Apoi, ar fi înjunghiat-o și îngropat-o în locul câinilor. 

Anchetatorii susțin că, "în data de 20 martie 2018, pe fondul consumului de alcool inculpatul a agresat-o pe victima Claudia Roxana lovind-o cu un cuţit tip briceag la nivelul mâinilor şi coapselor. Urmare a acestui conflict, victima i-a făcut cunoscută inculpatului intenţia de a înceta relaţia cu acesta, astfel că în data de 21 martie 2018, inculpatul a achiziţionat un cuţit de la un magazin situat în apropierea domiciliului său, luând hotărârea de a suprima viaţa victimei".

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Tânăra înjunghiată de iubit şi îngropată în pădure l-a ajutat pe criminal să sape groapa în care şi-a găsit sfârşitul (Foto)