Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O tânără mamă şi copilul său au fost spulberaţi într-o staţie de autobuz din Cluj, de o maşină scăpată de sub control

Aşteptau autobuzul în staţie, când o maşină i-a secerat. Mamă şi copil, au ajuns împreună la spital, după impactul teribil. Femeia e voluntar la Urgenţe.

de Redactia Observator

la 30.12.2017 , 08:26

Aşteptau autobuzul în staţie, când o maşină i-a secerat. Mamă şi copil, au ajuns împreună la spital, după impactul teribil. Femeia, voluntar la Unitatea de Primiri Urgenţe Cluj, riscă să îi fie amputat un picior. Nenorocirea s-ar fi petrecut din cauza unui şofer care a făcut o manevră greşită la volan. A lovit în plin un alt autoturism, pe care l-a proiectat în pietoni.

Tânăra de 30 de ani şi fiul ei de 12 ani aşteptau autobuzul. Au fost loviţi în plin de un autoturism - proiectat în staţie de o altă maşină, după ce şoferul ei a întors fără să se asigure. Un martor al nenorocirii a transmis totul live pe Facebook.

Mama victimei le cere explicaţii agenţilor de la Circulaţie. Dar şi celor doi şoferi. E disperată: fiica ei are picioarele strivite, iar nepotul a fost rănit şi el. 

Vezi și

Femeia spune că fiica ei mai are acasă doi copii, iar unul dintre ei e un bebeluş de cinci luni. Şoferii au fost puşi să sufle în fiolă.

Prin zona în care s-a produs accidentul a trecut şi prefectul judeţului Cluj, care locuieşte în Floreşti.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » O tânără mamă şi copilul său au fost spulberaţi într-o staţie de autobuz din Cluj, de o maşină scăpată de sub control