Antena Meniu Search
x

Video Tânăra mamă din Cluj a fost înjunghiată pentru că nu-și putea opri fetița din plâns. Agresorul, cu mesaj pe hanorac la audieri

Scene teribile petrecute în mijlocul străzii la Cluj-Napoca. O tânără a fost înjunghiată pentru că nu reuşea să-şi oprească fetiţa de un an jumătate din plâns. Chiar iubitul ei a atacat-o cu briceagul, sub ochii copiilor. Victima este acum în state critică, în spital. Agresorul a apărut în sala de judecată cu un hanorac pe care scria: "O iubesc".

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 12.11.2020, 21:49

Vezi și
  • Tânărul din Cluj care şi-a înjunghiat iubita in plină stradă este acuzat de tentativă de omor
  • Femeia de 21 de ani se află la Terapie Intensivă, intubată și ventilată mecanic, în stare critică

O iubesc. Cu aceste cuvinte, scrise pe hanorac, bărbatul încearcă să obţină iertare din partea judecătorilor. Dar imaginile spun contrariul. Şi-a înjunghiat iubita cu o furie oarbă, de nouă ori, fără să se oprească, inclusiv în piept.

"S-au tot certat, el s-a dus mai în faţă, după aceea, a venit înapoi, a lovit-o, doamna nu ştiu ce-a spus. După care el a venit şi-a înjunghiat-o şi a lăsat-o acolo, după care s-a tot plimbat pe aici, înainte-înapoi", povestește un martor.

Agresorul şi-a ieşit din minţi pentru că tânăra nu reuşea să îşi facă fetiţa de un an şi opt luni să se oprească din plâns. De faţă erau cealaltă copilă, în vârstă de trei ani, dar şi sora victimei, de 12 ani. Cei doi iubiţi erau împreună de nouă luni. Iar copiii sunt dintr-o altă relaţie.

Psihologii vorbesc despre un individ care nu îşi poate controla furia

Dr. Gabriela Groza, psiholog criminalist: Ajungi să ai gesturi agresive din lucruri minore atunci când agresivitatea este cumva înrădăcinată. Cred că a fost un gest spontan întemeiat pe furie.

Victima, în vârstă de 21 de ani, a ajuns conştientă la spital. În timpul nopţii, starea ei a devenit critică.

Adela Golea, director medical spital: Este internată pe Terapie Intensivă, este intubată şi ventilată mecanic, s-a intervenit chirurgical aseară. Suntem încă rezervaţi.

Cuţitarul i-a furat tinerei 150 de lei şi cheile de la casă.

După audieri, procurorii au schimbat încadrarea juridică a faptei din tâlhărie în tentativă de omor. Bărbatul a fost arestat preventiv şi îşi va petrece următoarele 30 de zile după gratii.

Violenţa domestică a crescut în pandemie. Sunt cu 17% mai multe conflicte în familie decât anul trecut. Peste 33.000 de apeluri au fost înregistrate la 112 în primele nouă luni ale anului, cu 450 mai multe decât aceeaşi perioadă a anului trecut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi reciclat până acum ambalaje prin sistemul garanţie - returnare?

Observator » Evenimente » Tânăra mamă din Cluj a fost înjunghiată pentru că nu-și putea opri fetița din plâns. Agresorul, cu mesaj pe hanorac la audieri