Antena Meniu Search
x

Tânăra din în Capitală care a păcălit 200 de poliţişti, amendă de numai 500 de lei

Amendă de 500 de lei. Atât a primit fata care a anunţat că este sechestrată într-un apartament din Bucureşti, pentru că acesta este maximum prevăzut de lege.

de Redactia Observator

la 25.08.2019, 11:01

Vezi și

Amendă de 500 de lei. Atât a primit fata care a anunţat că este sechestrată într-un apartament din Bucureşti, pentru că acesta este maximum prevăzut de lege. Asta deşi 200 de poliţişti, jandarmi şi medici au fost mobilizaţi într-o operaţiune de amploare. Tânăra s-a jucat cu salvatorii timp de nouă ore. 

Au alergat de la un bloc la altul, au bătut la uşi, au strigat şi au verificat zeci de piste. Abia când fata a refuzat să mai colaboreze cu dispecerii 112, poliţiştii şi-au dat seama că au de-a face cu o farsă. Adolescenta voia, de fapt, să se răzbune pe iubitul ei, cu care se certase.

Cazul trage însă un semnal de alarmă. Apelul la 112 nu este o glumă. Opriţi-vă dacă aveţi astfel de gânduri, spune poliţia, pentru că îi puneţi pe alţii în pericol

A fost aplicată cea mai aspră sanctiune prevazuta pentru astfel de cazuri. O simplă amendă de 500 de lei.

Adolescenta a fost preluată de angajaţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului. Dar cazul arată încă o dată problemele privind localizarea celor care sună la 112.

Au fost nouă ore de căutări şi în niciun moment nu s-a putut indica cu exactitate blocul în care se afla adolescenta.

Aceasta a folosit 2 cartele prepay, iar dupa cazul Caracal, autoritatile au cerut ca acestea sa fie obtinute doar cu buletinul, pentru ca cei care le cumpara sa fie usor de identificat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Evenimente » Tânăra din în Capitală care a păcălit 200 de poliţişti, amendă de numai 500 de lei