Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânără mamă ucisă de propria maşină, sub ochii copilului, după ce a parcat în pantă pe malul Dunării

O tânără de 33 de ani a murit strivită de propria maşină, după ce a parcat autoturismul în pantă, pe malul Dunării. Martor la toată scena a fost copilul femeii, în vârstă de 7 ani care a încercat să o salveze şi reuşind ulterior să alerteze mai multe persoane pentru a-l ajuta.

de Cristian Ionescu

la 07.06.2019 , 18:40

Tânără mamă ucisă de propria maşină, sub ochii copilului, după ce a parcat în pantă pe malul Dunării - expressdebanat.ro

O tânără mamă în vârstă de 33 de ani a murit strivită de propria maşină, după ce a parcat autoturismul în pantă, pe malul Dunării, apoi a încercat să o oprească punându-se în faţa maşinii.

Martor la toată scena a fost copilul femeii, în vârstă de 7 ani care a încercat să o salveze şi reuşind ulterior să alerteze mai multe persoane pentru a-l ajuta.

Tânără ucisă de propria maşină, sub ochii copilului

Articolul continuă după reclamă

O femeie de 33 de ani a murit în Moldova Nouă, în Caraş-Severin, după ce a fost strivită de propria maşină, lăsată neasigurată cu frâna de mână, în pantă.

Văzând că maşina a luat-o la vale, ar fi încercat să o oprească punându-se în faţa autoturismului, însă a fost prinsă sub maşină şi izbită de un cap de pod de pe malul Dunării.

Martor la toată scena a fost chiar copilul ei de 7 ani, care a alergat la câţiva pescari şi a dat alarma.

La faţa locului a sosit un echipaj de ambulanţă şi descarcerare, care a încercat să o resusciteze pe femeie aproape o oră, însă fără rezultat, declarându-se decesul, informează expressdebanat.ro.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Tânără mamă ucisă de propria maşină, sub ochii copilului, după ce a parcat în pantă pe malul Dunării