Antena Meniu Search
x

Tânărul care a ucis-o pe Andreea, românca aruncată de la etaj în Republica Dominicană, a fost arestat (Video)

Judecătorul Alejandro Vargas a decis ca Gabriel Villanueva, acuzat că şi-a ucis iubita, pe frumoasa româncă de 21 de ani, Andreea Celea, în Republica Dominicană, să rămână, cel puţin un an, în arest. Tânărul de 26 de ani va fi închis la Centrul de corecție și reabilitare din San Pedro de Macorís.

Judecătorul Alejandro Vargas a decis ca Gabriel Villanueva, acuzat că şi-a ucis iubita, pe frumoasa româncă de 21 de ani, Andreea Celea, în Republica Dominicană, să rămână, cel puţin un an, în arest. Tânărul de 26 de ani va fi închis la Centrul de corecție și reabilitare din San Pedro de Macorís.

Procurorul Yeni Berenice a declarat că există suficiente dovezi prin care se poate demonstra că a fost vorba despre o Andreea Celea a fost omorâtă în Republica Dominicană.

Mai mult, anchetatorii susţin că Gabriel Villanueva ar fi încercat să distrugă probe importante în proces, care l-ar fi putut încrimina. 

Între timp, a ieşit la iveală că Andreea Celea, tânăra româncă din Republica Dominicană, pare să fi ştiut că sfârşitul relaţiei va fi tragic. Înregistrări audio tulburătoare ar putea fi folosite ca dovadă în plus de către familia sa, care vrea adevărul. 

Pe acelaşi subiect

Rudele şi prietenii cer răzbunare

Ieri, în fața Palatului de Justiție din Ciudad Nueva, familia şi prietenii româncei au demonstrat cerând dreptate pentru Andreea Celea. 

Tânărul acuzat de crimă face parte dintr-o familie bogată, existând temeri că va scăpa de închisoare. Avocaţii lui Gabriel Villanueva au susţinut că Andreea Celea s-a sinucis, însă mama româncei povesteşte că fiica ei era veselă şi sociabilă.

Mai mult decât atât, încerca să-i dea o nouă şansă iubitului ei, cei doi având, timp de doi ani, o relaţie marcată de scandaluri şi ameninţări. 

"Voia să stea câteva zile cu el înainte de ziua lui de naştere. Ea voia să-l ajute, fiindcă el avea un trecut violent. Ne-a ameninţat că ne va omorî pe amândouă, anul trecut, pentru că eu am avut o mare influenţă în privinţa acestei separări", a declarat Anka Voicilă, mama Andreei.

Românca a murit în Republica Dominicană, după ce a căzut de la etaj

Reamintim că vineri, 31 august 2018, în jurul orei 12.40, Andreea şi fostul ei iubit, Gabriel Villanueva, s-au cazat în hotelul W&P din Santo Domingo.

Ultimele imagini cu Andreea în viaţă au fost filmate de camerele de supraveghere al hotelului.

Pe acestea se poate observa cum tânăra de 23 de ani, originară din Constanţa, se afla la recepţie împreună cu fostul ei iubit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După o scurtă discuţie cu angajatul hotelului, Villanueva a smuls din mâna Andreei un card pe care l-a înmânat recepţionerului. Ulterior, bărbatul a plecat într-o direcţie, iar Andreea şi-a luat bagajele şi a plecat în cealaltă direcţie.

Andreea nu a mai ieşit din camera de hotel toată ziua, fiind găsită abia sâmbătă dimineaţă în curtea hotelului. Potrivit anchetatorilor, ea a căzut de la etajul patru al hotelului şi a murit pe loc. Gabriel Villanueva a fugit imediat după ce Andreea a căzut de la etaj.

El s-a predat câteva ore mai târziu şi a fost reţinut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Tânărul care a ucis-o pe Andreea, românca aruncată de la etaj în Republica Dominicană, a fost arestat (Video)