Antena Meniu Search
x

Video Tânărul care și-a împușcat pe stradă rivalul în dragoste, la Baia Mare, a fost arestat. Vlad se zbate în continuare între viaţă şi moarte

Individul care şi-a împuşcat de patru ori rivalul în dragoste şi i-a pus pistolul la cap fostei iubite, la Baia Mare, a fost arestat preventiv. Victima lui este în continuare în stare gravă la spital, iar arma cu care a tras bărbatul în plină stradă nu a fost găsită nici la patru zile de la incident. 

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 27.09.2022, 14:54

Vezi și

Decizia judecătorilor nu este una definitivă, astfel că, după prnunțarea arestului preventiv, pistolarul a contestat această măsură, cerând oalta mai blândă, arest la domiciliu sau control judiciar. 

În timp ce pistolarul se afla în fața instanței, victima acestuia intra pentru a doua oară în sala de operație. Tânărul în vârstă de 24 de ani este internat în continuare în stare gravă la Spitalul județean de Urgență din Baia Mare. Chiar dacă polițiștii au reluat căutările, aceștia nu au găsit arma cu care pistolarul a tras asupra băiatului. 

Filmul unei răzbunări: şi-a împuşcat rivalul în dragoste, pe o stradă din Baia Mare, chiar în faţa femeii iubite

Reamintim că, vinerea trecută, un tânăr în vârstă 30 de ani și-a amenințat fosta iubită și și-a împușcat rivalul cu patru focuri de armă, în plină stradă, în fața unui liceu din municipiul Baia Mare. 

”În seara de 23 septembrie, la ora 21.48, Poliţia municipiului Baia Mare a fost sesizată prin apel la SNUAU 112, de către un bărbat, de 24 de ani, din Târgu Lăpuş, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe strada Luminişului din municipiu, a fost împuşcat cu o armă de foc. Victima a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a transmis atunci Poliţia Judeţeană Maramureş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Tânărul care și-a împușcat pe stradă rivalul în dragoste, la Baia Mare, a fost arestat. Vlad se zbate în continuare între viaţă şi moarte