Antena Meniu Search
x

Video Tânărul din Lugoj care a vrut să îşi filmeze moartea pe internet a devenit tată acum 3 luni. Motivul care l-ar fi împins la gestul extrem

Un tânăr de 27 de ani din Lugoj, care abia devenise tată, a decis să-şi pună capăt zilelor, în direct, pe Facebook! Cu doar câteva secunde înainte să treacă un marfar, bărbatul a condus maşina în faţa trenului. A supravieţuit, dar a ajuns în comă la spital.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 14.10.2022, 19:18

Vezi și
  • Vă avertizăm, urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional. 

Sunt imaginile şocante ale unei tragedii cu premeditare. Un tânăr arată în direct, pe Facebook, cum vrea să îşi pună capăt zilelor pe o trecere la nivel cu calea ferată, la marginea oraşului Lugoj. Şi nimeni nu-l poate opri. 

Tânărul de 27 de ani şi-a premeditat gestul şi a pornit live-ul pe Facebook încă de când era în dreptul semnalului acustic. În momentul în care a auzit că vine trenul, a accelerat şi s-a oprit direct pe şine.  Impactul a fost devastator. Trenul de marfă a lovit în plin autorismul. 

Martor: În somn am auzit o bubuitură, o bubuitură care nu poate fi descrisă. Eu am auzit-o de multe ori... Foarte multe accidente şi e terifiant. Sunetul acela groaznic. 

Bărbatul a supravieţuit, dar este în stare gravă. După ce a fost scos din maşină, a ajuns în comă la spital. 

Pe acelaşi subiect

Şi-a transmis moartea în direct pe Facebook

Dana Șpac, Spitalul Județean Timișoara Pacientul a fost adus în Unitatea de Primiri-Urgenţe spre dimineaţă, în jurul orei 3, în stare foarte gravă, inconştient, după care a fost internat pe terapie intensivă. 

Andreia Jerdea - IPJ Timiș: Mecanicul locomotivei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Tânărul devenise tată de trei luni. Potrivit surselor Observator, bărbatul a recurs la gestul extrem după ce s-a certat cu soţia.  Zona este cunoscută ca fiind extrem de periculoasă. În ultimii ani, şase oameni şi-au pierdut viaţa în patru accidente. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Tânărul din Lugoj care a vrut să îşi filmeze moartea pe internet a devenit tată acum 3 luni. Motivul care l-ar fi împins la gestul extrem