Antena Meniu Search
x

Tarom renunţă la două rute importante, spre Barcelona şi Milano. Cursele au fost retrase din orarul de zbor

Tarom a retras din orarul de zbor cursele Oradea – Barcelona și Oradea – Milano Bergamo, ce erau anunțate să înceapă la finalul lunii martie, respectiv la începutul lunii aprilie.

de Redactia Observator

la 01.03.2019, 13:36

Tarom a retras din orarul de zbor cursele Oradea – Barcelona și Oradea – Milano Bergamo, ce erau anunțate să înceapă la finalul lunii martie, respectiv la începutul lunii aprilie.

Se pare că motivul care a stat la baza acestei decizii este vânzarea biletelor pe cele două rute, "cu mult sub nivelul așteptărilor".

Redăm mai jos, integral, comunicatul transmis de către Aeroportul Oradea: 

"În ultimele săptămâni, împreună cu autoritățile județene și municipale, am inițiat numeroase acțiuni pentru promovarea primelor curse internaționale oferite de TAROM cu decolare din Oradea. 

Prețurile oferite pe ruta Oradea – Milano (Bergamo), respectiv Oradea – Barcelona (El Prat) sunt accesibile, putem spune chiar bune, având în vedere serviciile oferite. Cu toate acestea, din informațiile pe care le avem, vânzarea biletelor pe cele două rute a rămas cu mult sub nivelul așteptărilor, media biletelor vândute fiind în jur de 7 bilete/cursă.

Cursele spre Barcelona şi Milano au fost retrase din orarul de zbor

În urma acestora, operatorul național a decis retragerea din orarul de vară a celor două curse. Redăm integral comunicarea primită de la compania TAROM:

'Vă aduce la cunoștință decizia conducerii companiei Tarom de neîncepere a operării pe rutele Oradea - Milano (Bergamo) - Oradea și Oradea - Barcelona-Oradea în sezonul de vară 2019, conform notelor SG909/04 Feb 2019 și SG1747/25 Feb 2019.

Prin urmare, cursele RO411/2, Oradea-Milano (Bergamo) - Oradea și RO429/30, Oradea – Barcelona - Oradea vor fi retrase din toate sistemele în cel mai scut timp posibil.

Vă rugăm luați măsurile necesare'".

Ryanair și Blue Air au retras în 2018 la cursele internaționale de la Oradea

În 2018, Ryanair a renunțat la cursele internaționale de la Oradea, după ce în decurs de un an deschisese destinații externe precum Milano Bergamo, Barcelona Girona, Londra Stansted, Dusseldorf Weeze și Memmingen (la vest de Munchen), scrie aradon.ro. 

Anterior, și Blue Air încercase destinația Torino de la Oradea, dar în mai 2017 a renunțat, la doar o lună de la debutul zborurilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Tarom renunţă la două rute importante, spre Barcelona şi Milano. Cursele au fost retrase din orarul de zbor