Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat băut şi fără permis şi-a călcat tatăl cu maşina, apoi a fugit de la locul accidentului

Un bătrân de 75 de ani a fost accidentat mortal de propriul fiu, care conducea beat şi fără permis şi care a fugit după impact. Nenorocirea s-a produs la Tecuci, în Galaţi.

de Veronica Micu

la 28.12.2019 , 16:03

Un individ beat şi fără permis şi-a călcat tatăl cu maşina, apoi a fugit de la locul accidentului Bătrân accidentat mortal de propriul fiu, în Galaţi. Bărbatul a fugit de la locul tragediei - Imagine ilustrativă

Un bătrân de 75 de ani a fost accidentat mortal de propriul fiu, care conducea beat şi fără permis şi care a fugit după impact. Nenorocirea s-a produs la Movileni, în Galaţi.

Ieri seară, în jurul orei 18.10, Poliţia Municipiului Tecuci a fost sesizată prin apel unic de urgență 112, cu privire la producerea unui accident rutier mortal, pe DC 60, în localitatea Movileni.

Un localnic de 45 de ani s-a urcat la volanul unei autoutilitare, în ciuda faptului că nu deținea permis de conducere și consumase alcool.

Articolul continuă după reclamă

După numai câțiva metri parcurși pe un drum comunal, bărbatul a acroșat o persoană care se afla pe marginea drumului și care nu era altcineva decât tatăl său, în vârstă de 75 de ani.

În urma impactului cu autoutilitara, bărbatul de 75 de ani a suferit leziuni incompatibile cu viața, decedând la scurt timp. Fiul său a fugit de la locul accidentului, fiind depistat, după câteva ore, de polițiști, potrivit viata-libera.ro.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere, iar la testarea alcoolscopică, acesta a prezentat valoarea de 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat.

El a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului, conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Un bărbat băut şi fără permis şi-a călcat tatăl cu maşina, apoi a fugit de la locul accidentului