Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un tată din Timiş şi-a batjocorit ani la rând propria fiică şi a lăsat-o însărcinată. Copila a născut la 15 ani

O fată din Timiş a fost batjocorită ani la rând de propriul tată, şirul abuzurilor începând în 2010, când copila avea doar 14 ani. Cei doi au împreună şi un copil.

de Veronica Micu

la 19.02.2020 , 11:32

Un bărbat a fost arestat în Timiş, după ce a întreţinut relaţii sexuale, timp de mai mulţi ani, cu propria lui fiică Un tată din Timiş şi-a batjocorit ani la rând propria fiică şi a lăsat-o însărcinată. Copila a născut la 15 ani - Profimedia / imaginie ilustrativă
  • O fată minoră din Timiş a fost abuzată de proprul tată, ani la rând.
  • Copila a rămas însărcinată şi a născut la 15 ani.

O fată din Timiş a fost batjocorită ani la rând de propriul tată, şirul abuzurilor începând în 2010, când copila avea doar 14 ani. Cei doi au împreună şi un copil.

Un bărbat a fost arestat în Timiş, după ce a întreţinut relaţii sexuale, timp de mai mulţi ani, cu propria lui fiică.

Potrivit unui comunicat transmis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara, procurorii au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un individ acuzat de act sexual cu un minor în formă continută (perioada 2010 - noiembrie 2014) şi incest, în formă continuată.

Articolul continuă după reclamă

În perioada 2010-2014, bărbatul şi-a batjocorit fiica în două locuinţe din Bistriţa-Năsăud, iar în mai 2011, fata a născut un copil.

Ulterior, între 2014-2017, tatăl şi fiica lui - devenită între timp majoră - au întreţinut, în mod repetat, raporturi sexuale consimţite.

Tatăl care şi-a batjocorit pripria fiică, arestat

Judecătoria Timişoara a decis arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.

Redă mai jos, integral, comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara:

"Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de un inculpat cu privire la săvârșirea săvârşirea a două infracțiuni concurente de act sexual cu un minor, în formă continuată, prev. de art. 220 al. 1, al. 3, lit. a şi b şi al. 4, lit. a şi b Cp, cu aplic. art. 35 al. 1 Cp (perioada 2010 – noiembrie 2014) şi incest, în formă continuată, prev. de art. 377 Cp, cu aplic. art. 35 al. 1 Cp (perioada decembrie 2014 - 2017), totul cu aplic. 38 al. 1 Cp.

Față de acesta s-a formulat propunere de luare a măsurii arestării preventive, pentru o perioadă de 30 de zile, de către Judecătoria Timișoara, prin încheierea nr. 20/18.02.2020, pronunțată de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Timișoara s-a admis propunerea parchetului și s-a dispus luarea măsurii arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile față de inculpat.  Prin actul de inculpare s-a reținut următoarea situație de fapt:

În perioada toamna anului 2010 - luna noiembrie a anului 2014, inculpatul - tată al persoanei vătămate minore, născută în data de 28.11.1996, aflată în ocrotirea sa, în baza aceleiaşi rezoluții infracționale, în timp ce se aflau în cele două locuințe ale acestora din jud. Bistriţa-Năsăud, a întreținut cu aceasta, în mod repetat, raporturi sexuale în urma cărora, în data de 14.05.2011, persoana vătămată minoră a născut un copil minor.

În perioada decembrie 2014 şi până în anul 2017, inculpatul și persoana vătămată, devenită majoră, au întreținut, în mod repetat şi în baza aceleiaşi rezoluții infracționale, raporturi sexuale consimțite la una din locuințele din jud. Bistriţa-Năsăud.

În perioada 2010-2017, între inculpat și persoana vătămată au avut loc aproximativ 20 de raporturi sexuale".

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Un tată din Timiş şi-a batjocorit ani la rând propria fiică şi a lăsat-o însărcinată. Copila a născut la 15 ani