Antena Meniu Search
x

Bărbatul care şi-a găsit fiica de 14 ani spânzurată în pădure, la Târgu Frumos, acum un an, şi-a înjunghiat fratele

Bărbatul care şi-a găsit fiica de 14 ani spânzurată în pădure, la Târgu Frumos, acum un an, şi-a înjunghiat fratele, chiar sub ochii mamei lor. Adrian Roman, 36 de ani, a fost reţinut poliţie. Mama lui e disperată şi dă vina pe trauma pierderii copilei.

Bărbatul care şi-a găsit fiica de 14 ani spânzurată în pădure, la Târgu Frumos, acum un an, şi-a înjunghiat fratele

Bărbatul care şi-a găsit fiica de 14 ani spânzurată în pădure, la Târgu Frumos, acum un an, şi-a înjunghiat fratele, chiar sub ochii mamei lor. Adrian Roman, 36 de ani, a fost reţinut de poliţie. Mama lui e disperată şi dă vina pe trauma pierderii copilei.

Luni noaptea, Adrian a mers la casa fratelui său mai mic, Vasilică, 31 de ani, acolo unde cei doi s-au luat la ceartă, nu se ştie încă din ce motive. În timpul certei, fratele mai mare l-a eviscerat efectiv pe Vasilică. Apoi a fugit, se pare, fiind şi el rănit la cap.

Mama celor doi a fost sunată de Vasilică, ea alertând apoi poliţia şi salvarea, la 112. Înjunghiatul a fost dus la spital, unde a fost salvat, iar Adrian a dispărut de atunci fărăr urmă. "El m-a sunat şi mi-a spus că l-a tăiat fratele lui. Am venit repede acasă şi l-am găsit pe pat, cu maţele pe afară. Deja îşi pierdea cunoştinţa. Nu ştiu de la ce s-au certat, nu ştiu nimic. Oricum, de când fata lui, adică nepoata mea, a fost găsită spânzurată, şi-a sărit de pe fix, nu mai e om.", a spus mama bărbatului anchetat acum pentru tentativă de omor.

Articolul continuă după reclamă

Georgiana a fost găsită spânzurată în pădure, avea 14 ani

Georgiana, o adolescentă de 14 ani din Iaşi, a fost găsită fără suflare într-o pădure. La 14 kilometri de casă. Plecase împreună cu sora ei şi alţi doi tineri. Bunicii sunt convinşi că a fost ucisă.

Georgiana nu fi avut niciun motiv să-şi facă singură rău, spun cei care aveau grijă de ea. Era o elevă bună şi pasionată de muzică populară. Locuia împreună cu bunicii şi cu unul dintre fraţii mai mici, după ce părinţii ei s-au despărţit. 

La două zile după ce a plecat de acasă cu sora ei, Gerogiana a fost găsită moartă într-o pădure. La 14 kilometri de casă. 

Gerogiana ar fi acceptat să iasă la un suc cu sora ei şi cu încă doi tineri. Apoi, le-ar fi spus acestora că merge la o prietenă, spun surse din anchetă. Declaraţiile unor localnici complică însă cazul şi mai mult.

Bunica, femeia care a îngrijit-o pe Georgiana de mică e convinsă că adolescenta a fost ucisă. Şi o trece pe lista suspecţilor chiar pe mama fetei, despre care nimeni nu mai ştie să spună unde locuieşte acum. Singurul semn de la ea ar fi fost o serie de ameninţări. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Evenimente » Bărbatul care şi-a găsit fiica de 14 ani spânzurată în pădure, la Târgu Frumos, acum un an, şi-a înjunghiat fratele