Antena Meniu Search
x

Tatăl elevei bătăușe din Oradea, fost traficant de droguri! Bărbatul vindea marijuana la colţ de stradă. DEZVĂLUIRI ŞOCANTE făcute de presa bihoreană (VIDEO)

În urmă cu fix o săptămână, mediul online era luat cu asalt de imaginile extrem de brutale surprinse la Oradea, acolo unde trei eleve de liceu au bătut crunt o adolescentă în vârstă de 16 ani. 

- ebihoreanul.ro

În urmă cu fix o săptămână, mediul online era luat cu asalt de imaginile extrem de brutale surprinse la Oradea, acolo unde trei eleve de liceu au bătut crunt o adolescentă în vârstă de 16 ani. 

Cazul celor trei adolescente din Oradea a intrat imediat în atenţia poliţiştilor bihoreni, fetele fiind cercetate penal.

De asemenea, conducerea ISJ Bihor a anunţat că atât inspectoratul, cât şi liceul la care învaţă adolescentele fac verificări în acest caz şi urmează să ia măsurile legale care se impun.

Imaginile postate pe Facebook, de-o violenţă rară, au şocat întreaga ţară, opinia publică cerând sancţionarea agresoarelor.

ATENŢIE, IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOŢIONAL (18+)

Însă ce a stârnit şi mai mult revolta oamenilor au fost reacţiile părinţilor principalei agresoare, Flavia, o elevă-problemă, care riscă repetenţia din cauza absenţelor, dar al cărei comportament este încurajat de părinţi. 

Tatăl fetei, Flavius Belcea, şi-a lăudat fata pe Facebook înjurându-i primitiv pe cei ce dezaprobaseră comportamentul acesteia.

"Pentru toţi cei care nu au ce face şi lasă comentarii pentru o bătaie le zic: vă dau la m... Bine a făcut, este fata mea şi fata mea nu se lasă la nimeni!", a hotărât bărbatul, continuând în aceeaşi notă: "E fata mea, e bine? Vă deranjează? Sujemiaţi mucii din p...".

Ulterior, individul a răspuns în acelaşi stil şi reacţiilor negative generate de propriile comentarii. 

"Nu-mi retrag nici măcar un cuvânt! De acum vreau să vorbesc doar cu cei ce mi-s prieteni! Am şi un anunţ de făcut! Uitaţi-vă bine la poza mea. Dacă crede careva că avem ceva de împărţit şi ne întâlnim... asta e. O să vedem", a ameninţat Belcea, liniştindu-şi fiica în acelaşi registru.

"Cei care te ameninţă pe tine, mă ameninţă şi pe mine, dar stai relax... Mi se rupe p... de ei", i-a scris fetei, dându-i lecţii de viaţă: "În orice caz, Flavia Belcea, cine a pus filmul (în caz că nu tu l-ai pus), nu ţi-e prieten, remember that. Daddy loves u!". În final, ce-i drept, a mustrat-o niţel: "Na, Flavia, ai vrut atenţie, atenţie ai!", "cu câtă lume mă cert pentru tine,  Flavia!.... îţi dau eu şmecherie... că văd că nu te controlezi", "nu ar mai trebui să ai acces la telefon, la tabletă, la laptop, tot anul... şi să te razi în cap şi tu şi măta! Că nu te văd bine...".

Presa locală a încercat să ia legătura cu Flavius Belcea, însă acesta nu a putut fi contactat. 

Ulterior, bărbatul, Flavia, dar şi mama acesteia şi-au şters mesajele postate pe Facebook.

Despre Flavius Belcea, presa bihoreană scrie că este un individ certat cu legea. 

"În 2004, pe vremea când încă era căsătorit şi fata era la grădiniţă, Flavius Belcea a fost anchetat de procurorii DIICOT Oradea pentru trafic de droguri, deoarece distribuia marijuana în oraş. Bărbatul vindea pe stradă, în faţa unor localuri din Rogerius, cum ar fi pizzeria Master şi Lyon Caffe, unde a şi fost prins în flagrant pe 4 noiembrie 2004", scriu jurnaliştii de la ebihoreanul.ro.

În aceeaşi zi anchetatorii i-au percheziţionat locuinţa, găsind în dormitor o pungă cu marijuana pe care individul o procurase prin intermediul unui tovarăş, Dan Sabău, pus şi el sub acuzare. 

"Arăt că am vândut droguri de câteva ori. Per total arăt că am vândut circa 50 g marijuana. Mă întâlneam pe stradă cu clienţii, le înmânam marfa, iar aceştia îmi plăteau pe loc", a povestit Belcea, potrivit ebihoreanul.ro

Potrivit jurnaliştilor bihoreni, în 2009, atât Belcea, cât şi asociatul său au fost condamnaţi definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la închisoare cu suspendare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Tatăl elevei bătăușe din Oradea, fost traficant de droguri! Bărbatul vindea marijuana la colţ de stradă. DEZVĂLUIRI ŞOCANTE făcute de presa bihoreană (VIDEO)