Taximetristul care a bătut un tânăr și l-a lăsat inconștient pe stradă a fost lăsat în libertate

De Redactia Observator.
Publicat: 03.01.2020, 20:21.
Actualizat: 03.01.2020, 20:37

Un atac brutal în plină stradă a fost filmat în Capitală! Un taximetrist a bătut un client până l-a lăsat inconştient. Victima, un tânăr de 23 de ani, s-a prăbuşit cu capul de asfalt, sub privirile îngrozite ale martorilor.

Un atac brutal în plină stradă a fost filmat în Capitală! Un taximetrist a bătut un client până l-a lăsat inconştient. Victima, un tânăr de 23 de ani, s-a prăbuşit cu capul de asfalt, sub privirile îngrozite ale martorilor. Atacatorul a fugit, dar a fost prins mai târziu de poliţişti. Totuşi, el nu a fost reţinut şi poate chiar să scape de pedeapsă. Vă avertizăm, acest video imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

Scenele extrem de dure sunt surprinse pe Calea Vitan, în sectorul trei al Capitalei. Taximetristul îşi loveşte clientul cu pumnii, apoi îl trânteşte la pământ. Victima se loveşte cu capul de asfalt şi rămâne nemişcată.

Şocaţi, martorii filmează totul, dar nimeni nu încearcă să-l oprească pe agresor. Taximetristul fuge spre maşină şi dispare.

Aproape 10 minute victima a stat intinsa, inconstienta pe afalt, pana in momnentul in care primele echipaje de ambulanta si politie au sosit la fata locului. Martorii au fost cei care au dat politie numarul de inmatriculare al taximetrului.

Iniţial, martorii au crezut că victima e o femeie. Este de fapt vorba de un tânăr de 23 de ani, care a urcat în taxi cu o noapte înainte de Revelion. S-ar fi certat cu şoferul, care a oprit maşina şi l-a atacat în stradă.

CIPRIAN ROMANESCU, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei: La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul secţiei 11 şi un echipaj de prim ajutor. Tânărul de 23 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, dar nu a rămas internat.

Poliţiştii l-au găsit şi l-au audiat pe taximetristul bătăuş. Este angajat la o firmă înregistrată în sectorul 3 al Capitalei. Reprezentanţii societăţii de taxi nu au comentat vineri incidentul.

(Reporter): În legătură cu incidentul cu un şofer de la dumneavostră.

(Angajat firmă): Îmi pare rău, dar nu se lucrează astăzi.

(Reoporter): Şi nu puteţi contacta patronul sau pe cineva?

(Angajat firmă): Nu, nu este momentan. Îmi pare rău.

VASILE ȘTEFĂNESCU, Președinte COTAR: Trebuie să îi retragă atestatul automat. Nu se poate face dreptate cu pumnii în stradă. Șoferul era in timpul serviciului. Atat timp cat avea caseta pe masina, indiferent ca persoana lovita a depus sau nu reclamatie, nu putem sa ne facem singuri dreptate in strada.

Până acum, victima nu a depus reclamaţie împotriva taximetristului agresiv. Dacă nu face plângere în următoarele 90 de zile, şoferul va scăpa de acuzaţiile de loviri şi alte violenţe, pentru că aşa prevede legea. În fiecare an, în România au loc peste 300 de incidente în care sunt implicaţi şoferi de taxi.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.