Taximetrist înjunghiat în gât şi piept de client, pe o stradă lăturalnică din Botoşani: "După finalizarea cursei, a scos brusc un cuțit"

De Veronica Micu.
Publicat: 24.11.2019, 09:33.
Actualizat: 24.11.2019, 09:35

Un taximetrist a fost înjunghiat în gât de client, noaptea trecută, pe o stradă lăturalnică din Botoşani. Un caz șocant a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică în Botoșani. Agresorul fusese transporta la destinație, când l-a atacat pe şofer.

Un taximetrist a fost înjunghiat în gât de către clientul pe care tocmai îl transportase la destinație, în Botoşani

Taximetrist înjunghiat de client, pe o stradă lăturalnică din Botoşani

Imagine ilustrativă

Un taximetrist a fost înjunghiat în gât de client, noaptea trecută, pe o stradă lăturalnică din Botoşani. Un caz șocant a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică în Botoșani. Agresorul fusese transporta la destinație, când l-a atacat pe şofer.

După finalizarea cursei, clientul a scos brusc un cuțit, pe care i l-a înfipt taximetristului în gât și în piept, de mai multe ori. Imediat după atac, clientul a ieșit din mașină și a luat-o la fugă pe străzile lăturalnice, lăsând victima într-o baltă de sânge.

Norocul taximetristului a fost că un echipaj de Poliție l-a văzut pe atacator fugind și l-a oprit, realizând imediat ce s-a întâmplat.

Un echipaj al SMURD a sosit în scurt timp la faţa locului, acordând primul ajutor victimei.

"Pacientul a fost preluat în stare gravă și transportat la Urgențe. Prezenta plăgi tăiate în zona gâtului, torace și menton. Avea mai multe plăgi și a mers direct la sala de operații cu hemoragie masivă", a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Atacatorul a fost reținut de polițiști și dus la sediul IPJ pentru a fi chestionat.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.