Antena Meniu Search
x

Video Taximetristă din Timişoara, bătută cu bestialitate de un coleg în parcarea unui centru comercial. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere

Incident revoltător în parcarea unul centru comercial din Timişoara! O femeie, taximetrist de meserie, a fost bătută cu bestialitate chiar de un coleg de breaslă, ziua în amiaza mare. Totul sub ochii altor doi taximetrişti. Niciunul nu i-a sărit în ajutor. După multiple lovituri în zona capului, victima s-a prăbuşit la pământ. Atacul de o violenţă rară a fost suprins şi de o cameră de supravegere. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 23.03.2024, 09:05

Vezi și

Imaginile par mai degrabă desprinse dintr-un meci de MMA, însă au fost suprinse în parcarea unui mall din Timişoara. Protagoniştii, victima şi agresorul său, sunt colegi de muncă. Cei doi nu au mai avut niciun conflict în trecut. Ieri însă, după o discuţie aprinsă, bărbatul şi-a făcut dreptate cu pumnul. La doar doi paşi distanţă, alţi doi taximetrişti urmăresc nepăsători atacul. 

Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere

IPJ Timişoara: În urma unui conflict spontan, un bărbat, în vârstă de 52 de ani, ar fi lovit o femeie de 50 de ani cu palma, în zona feţei.  

După ce şi-a lăsat victima la pământ, ca şi cum nu s-a întâmplat nimic, agresorul s-a urcat în maşină şi a pornit în trombă. 

Pe acelaşi subiect

Cristina Filip, reporter Observator: Cu ultimele puteri, femeia a sunat la 112, acuzând dureri de cap şi ameţeli. Medicii care au transportat-o la spital, unde i-au făcut mai multe investigaţii, iar din fericire ea este acum în afara oricărui pericol.  

Până la sosirea medicilor, femeia a fost ajutată de un trecător. Bărbatul, care a devenit îngerul ei păzitor, nu a ezitat să se oprască atunci când a văzut-o în suferinţă.

Pe numele individului de 52 de ani a fost deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe. Acesta este cercetat în libertate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Taximetristă din Timişoara, bătută cu bestialitate de un coleg în parcarea unui centru comercial. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere