Antena Meniu Search
x

Video "Te omor! În scaun cu rotile te pun acum!" Elevă jignită și amenințată cu moartea în curtea unui liceu din Satu Mare

Scene violente în curtea unui liceu din Negreşti-Oaş. Atenţie, urmează imagini şi informaţii cu puternic impact emoţional. O adolescentă a fost jignită şi ameninţată de două femei adulte, mama și, respectiv, bunica unei alte eleve.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 07.11.2023, 22:01

Vezi și

- Tu îţi permiţi să te iei de copilul meu? Ce a vorbit, tu, de tine?!

- Nu a vorbit nimic!

- Te omor! În scaun cu rotile te pun acum!

Un angajat al şcolii a văzut scena de la geam şi a reuşit să pună capăt scandalului. 

Pe acelaşi subiect

Din primele date, cele două femei ar fi mama, respectiv bunica unei alte eleve. Acestea au mers la școală pentru a-i face dreptate celei din familia lor, după ce fata vizată ar fi amenințat-o și ar fi jignit-o, potrivit presasm.ro.

Eleva a fost amenințată cu moartea și lovită în curtea școlii

În înregistrare se aude cum cele două femei adulte îi aduc diverse acuzații adolescentei, iar, la un moment dat, una dintre ele chiar o amenință și o lovește. Fata s-a apărat și le-a explicat că nu știe despre ce este vorba, timp în care a încercat să să îndepărteze.

Un angajat al școlii a văzut de la fereastră ce se întâmplă și le-a luat la rost pe cele două femei, timp în care fata a reușit, în cele din urmă, să plece. Conducerea școlii nu a avut un punct de vedere până în momentul de față, deși, în mod clar este vorba despre o problemă de securitate la școala respectivă, având în vedere că cele două persoane străine au reușit să intre în incinta școlii. Nici poliția nu a deschis o anchetă în acest caz, pentru că nimeni nu a depus plângere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Te omor! În scaun cu rotile te pun acum!" Elevă jignită și amenințată cu moartea în curtea unui liceu din Satu Mare