Antena Meniu Search
x

Temperaturile scad dramatic în București, în următoarele zile

Nici Capitala nu a scăpat de ger şi ninsoare. Cei câţiva centimetri de zăpadă de pe şosele au blocat complet Bucureştiul, mai ales la primele ore. Numai până la prânz, peste 20 de maşini s-au tamponat în trafic. Iar vremea rea abia începe.

Vezi și

Nici Capitala nu a scăpat de ger şi ninsoare. Cei câţiva centimetri de zăpadă de pe şosele au blocat complet Bucureştiul, mai ales la primele ore. Numai până la prânz, peste 20 de maşini s-au tamponat în trafic. Iar vremea rea abia începe. Dacă în ultimele 24 de ore, temperatura din Capitală s-a prăbuşit cu 8 grade, la noapte ne pregătim de minus 10 grade. 

Ora opt dimineaţa: Bucureştiul este paralizat. Ninge şi viscoleşte, iar pe şosea s-a aşternut zăpada.

În staţii, oamenii se încălzesc cu ceaiuri şi cafele, cât aşteaptă tramvaiele sau autobuzele. Care vin, oricum, cu întârziere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Pe trotuare, câţiva muncitori încearcă să spargă gheaţa cu lopata. În lipsa unor soluţii antiderapante, poleiul se formează din nou în urma lor.

La ora 10 dimineața durează 15 minute pentru a parcurge doar 300 de metri. Un traseu pe care, într-o zi normală, la aceeaşi oră, durează 180 de secunde. Este doar începutul unei perioade cu temperaturi polare.

Ger polar în România. Temperaturile scad până la -19 grade Celsius

În ultimele 24 de ore, în cele mai multe zone din ţară, temperaturile au scăzut cu 10-12 grade. 

De vineri, în toată ţara va fi ger. Până la -19 grade, în anumite zone. Această masă de aer rece, de aer polar, se va extinde şi se va intensifica.

Temperaturile din timpul nopţii vor coborî sub -10 grade, în mai multe zone din ţară - Maramureş, Moldova, în Oltenia și Muntenia. Până spre -14, -15 grade şi chiar mai coborât de atât în estul Transilvaniei.

În Bucureşti, de ziua României, vor fi între -4 şi -10 grade, dar temperaturile vor scădea şi mai mult noaptea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Temperaturile scad dramatic în București, în următoarele zile