Antena Meniu Search
x

Teroare în Botoșani: 5 FEMEI bătute crunt și jefuite de tâlhari, în doar 24 DE ORE. Ar putea fi atacatori în serie (IMAGINI ȘOCANTE)

Poliția din Botoșani e în alertă, după o serie de incidente grave provoacă rumoare în Botoșani. 5 femei au fost țintele unor jafuri extrem de violente. Au fost bătute în stradă și jefuite.

Vezi și

Poliția din Botoșani e în alertă, după o serie de incidente grave provoacă rumoare în Botoșani. 5 femei au fost țintele unor jafuri extrem de violente. Au fost bătute în stradă și jefuite.

Seria șocantă de agresiuni a început miercuri seara. Iar joi seara, după doar 24 de ore, 5 femei au căzut victime tâlharilor. Cazul unei femei a fost făcut public de fiul ei, care i-a postat fotografiile victimei pe Facebook. Mii de români, oripilați de barbarismul atacatorilor, au reacționat.

Fiul femeii spune că ea a fost atacată pe o stradă lăturalnică din Botoșani. Indivizi necunoscuți au lovit-o fără milă și au lăsat-o într-o stare de inconștiență. În postarea de pe Facebook, fiul mai spune că atacatorii au fugit cu un telefon de 6-700 de lei și cu poșeta.

Pe acelaşi subiect

Femeia a fost transportată la spital, în Botoșani, însăl, din cauza stării grave, a fost transferată la Iași. În postare, fiul oferă 1500 de lei recompensă pentru cei care au informații despre agresori.

Polițiștii botoșăneni se confruntă însă cu alte 4 cazuri similar, iar toate victimele sunt femei.

Prima a fost atacată miercuri seara, pe la ora 17.00, spune presa locală. E vorba despre o bătrână de 80 de ani, bătută și jefuită chiar în scara blocului în care locuia. A fost trântită la pământ și lovită de indivizi care i-au furat bijuteriile pe care le avea asupra ei. Octogenara a fost spitalizată.

Celelalte femei au fost atacate în același mod, unele inclusiv cu spray lacrimogen. În urma loviturilor primaie, au ajuns pe patul de spital.

Polițiștii sunt acum în alertă. Anchetatorii nu exclud ca atacurile să fie comise de aceiași indivizi.

“În toate aceste cauze, polițiștii de Investigații Criminale au demarat cercetări și se depun toate diligențele necesare, în vederea identificării autorilor și tragerii acestora la răspundere penală. Facem precizarea, totodată, că, în toate cauzele, cercetările se desfășoară sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Botoșani", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani, Daniela Gheorghiescu, citată de botosaninews.ro.

Potrivit ziarului stiri.botosani.ro, poliția le sfătuiește pe femeile din oraș să evite, după lăsarea serii, locurile isolate, illuminate slab sau să fie însoțite de alte persoane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Teroare în Botoșani: 5 FEMEI bătute crunt și jefuite de tâlhari, în doar 24 DE ORE. Ar putea fi atacatori în serie (IMAGINI ȘOCANTE)