Antena Meniu Search
x

Video TIFF 2024. Reacţia lui Ilie Năstase, întrebat dacă şi-ar dori partea a doua a documentarului Nasty: "Material există. Mult"

"NASTY" a adunat un număr record de spectatori la Festivalul Internaţional de Film Transilvania. Peste 3.000 de oameni au asistat la proiecţia care a avut loc în Piaţa Unirii. Fostul tenismen român a fost aplaudat la scenă deschisă, iar apoi a dat autografe mai bine de o oră. 

de Redactia Observator

la 18.06.2024 , 22:13

A fost o seară memorabilă pentru cei care au urmărit proiecţia în aer liber a documentarului despre viaţa lui Ilie Năstase. La cel mai mare festival de film din România documentarul Nasty a adunat în Piaţa Unirii peste 3.000 de spectatori. Ilie Năstase a urcat pe scenă în ropote de aplauze. Primul număr 1 mondial din clasamentul ATP ne-a mărturisit că are o legătură specială cu oraşul. 

"Am amintiri frumoase de aici ca şi copil. Aveam 11-12 ani şi am fost băiatul de mingi al domnului Ţiriac şi mâncam aici peste drum îi spunea lacto bar. Stăteam la un cămin de studenţi", a declarat Ilie Năstase, fost tenismen. "Cred că e un record de spectatori la Nasty şi emoţionant pentru că uite filmul deja s-a lansat de mai bine de 2 luni, dar oamenii vor să îl vadă", a adăugat regizorul Tudor Giurgiu.

Nasty şi regizorul Tudor Giurgiu au vorbit deja despre o posibilă parte a doua a documentarului. "Material există. Mult. Da, aş dori. Nu cred că mai putem face încă o oră şi jumătate dar iese o oră", a mai declarat Ilie Năstase

Vezi și

Unul dintre cei mai talentaţi chefi români s-a ocupat de pregătirea meniului de la TIFF 2024

Pe lângă proiecţiile româneşti, cinematografia și cultura japoneză sunt în centrul atenţiei în acest an la TIFF. Iar meniul pregătit pe perioada festivalului este unul special. Chef Alex Crăciun a cutreierat globul din Brazilia până în Japonia în căutarea celor mai exotice gusturi.

La Cluj, s-a ocupat de pregătirea unui meniu în ton cu tema festivalului. "Nu aş zice că este un meniu 100% japonez, este un mediterano japonez inspirat. Sunt 14 preparate din care 2 deserturi", a declarat Alex Crăciun, chef. Românul, care a învăţat inclusiv de la celebrul Gordon Ramsey, este considerat unul dintre cei mai talentaţi bucătari din Marea Britanie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 9 voturi
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Evenimente » TIFF 2024. Reacţia lui Ilie Năstase, întrebat dacă şi-ar dori partea a doua a documentarului Nasty: "Material există. Mult"