Antena Meniu Search
x

Doi tineri din Strejnic, opriţi în trafic şi bătuţi cu bestialitate pentru că au ridicat praful cu maşina (Video)

Imagini teribile surprinse pe un drum din Strejnic, în Prahova. Doi tineri au fost opriţi în trafic de alţi indivizi, scoşi din maşină şi bătuţi crunt. Motivul? Au ridicat praful de pe drum.

de Redactia Observator

la 19.03.2019, 08:07

Doi tineri din Strejnic, opriţi în trafic şi bătuţi cu bestialitate pentru că au ridicat praful cu maşina - ziarulincomod.ro

Imagini teribile surprinse pe un drum din Strejnic, în Prahova. Doi tineri au fost opriţi în trafic de alţi indivizi, scoşi din maşină şi bătuţi crunt. Motivul? Au ridicat praful de pe drum.

Incidentul a fost surprins de camerele de  supraveghere din zonă.

În înregistrare se vede cum patru indivizi se apropie de maşina în care se aflau cei doi tineri şi în forţează pe pasagerul din dreapta să coboare.

Imediat ce iese din autoturism, băiatul de 19 ani, Alexandru, este dat cu capul de maşină şi luat la pumni şi picioare până se prăbuşeşte la pământ.

Apoi, agresorii se duc la şofer şi îi aplică acelaşi tratament. 

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bătăuşii consumau băuturi alcoolice la colţ de stradă, când au decis să-i ia la bătaie pe cei doi tineri. În imagini se văd sticle de băutură, dar şi momentul în care unul dintre ei bea din una.

Tinerii agresați reușesc să pornească mașina și să plece, nu înainte ca unul dintre agresori, cel care îl lovise pe Alexandru, să spargă stopul mașinii cu piciorul.

Motivul scandalului din Strejnic, praful de pe drum

În urma bătăii, Alexandru se află internat în spital. Mama acestuia a declarat, pentru ziarulincomod.ro, că fiul ei a suferit o fractură de maxilar. 

Mașina din imagini aparține femeii și era condusă de prietenul fiului ei, Marian.

Astăzi, cei doi tineri vor depune plângere la Poliţie.

 Autorităţile au deschis dosar penal pentru distrugere, loviri și alte violențe și au fost aplicate trei amenzi pentru privind tulburarea liniștii și ordinii publice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Doi tineri din Strejnic, opriţi în trafic şi bătuţi cu bestialitate pentru că au ridicat praful cu maşina (Video)