Antena Meniu Search
x

Video Tinerii umiliţi şi puşi să mănânce sticlă de patru indivizi povestesc calvarul. "I-a pus cuţitul la gât"

Obligaţi să se taie, să se lovească şi umiliţi în toate felurile! Doi verişori din Braşov au fost sechestraţi şi batjocoriţi de patru indivizi din judeţul Braşov. Ororile au fost filmate de către agresori şi distribuite între prieteni. Agresorii sunt acum în arest preventiv. 

de Redactia Observator

la 13.04.2023, 19:22

Vezi și

Scenele şocante în care un minor este obligat să mestece un ciob de sticlă au fost filmate chiar de către agresori şi postate pe o reţea de socializare. Cei doi verişori de 17 şi 18 ani se întorceau de la o petrecere din localitatea Caţa, când au fost abordaţi, pe stradă, de patru tineri şi au fost duşi cu forţa la locuinţa unuia dintre ei. Aici a început tortura.

Agresori: Roade-l, roade-l! Aia, aia, ia-o aşa în bucăţele!

Victimă: Scuză-mă dacă ţi-am greşit cu ceva!

În acest timp, verişorul său era ameninţat cu un cuţit. Băiatul de 17 ani s-a văzut nevoit să facă absolut tot ce i s-a cerut pentru a-i salva viaţa.

Pe acelaşi subiect

Victimă: Pentru că am auzit ce a spus am acceptat să rod sticla. Mă puneau să rod sticle, mă puneau să stau în cap, să fac flotări şi să mă lovesc cu mătura.

Minorul a fost obligat apoi de agresori să facă flotări.

Agresori: Uite, aşa!

Victimă: Dar, nu pot, fra!

AgresoriCu bătăi din palme, bă!

Mărturia tatălui victimei

Victima a reuşit să scape din mâinile indivizilor pe care nu îi cunoştea, după ce i-a minţit că are nevoie la toaletă.

Victimă: De la ora 23 şi până la ora 3 nu ne-a lăsat afară. Cu picioarele cu pumnii, cu ce au prins au dat. Foarte rău m-am simţit!

Tatăl victimei: Când l-am văzut în situaţia aia, am rămas încremenit. Nici nu mi-am dat seama că e copilul meu când l-am văzut în felul ăla.

Părinţii au anunţat poliţia iar băiatul a fost dus la spital cu răni la faţă şi pe corp.

Daniel Zontea, purtător de cuvânt IPJ Braşov: Persoanele bănuite au fost arestate pentru o perioadă de 30 de zile.

Cei patru indivizi cu vârste cuprinse între 18 şi 32 sunt cercetaţi pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe şi lipsire de libertate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Tinerii umiliţi şi puşi să mănânce sticlă de patru indivizi povestesc calvarul. "I-a pus cuţitul la gât"