Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tir cu ciocolata, în flăcări după ce s-a răsturnat pe un drum din Mureş. Focul uriaş a apris şi o casă (Video)

Un tir cu ciocolată a ars în totalitate după ce s-a răsturnat pe E60, în localitatea Nadeş, focul extinzându-se şi la o casă din apropiere.

de Redactia Observator

la 21.02.2018 , 08:35

Un tir cu ciocolată a ars în totalitate după ce, în noaptea de marţi spre miercuri, s-a răsturnat pe E60, în localitatea Nadeş, focul iscat extinzându-se la o casă din apropiere.

În urma accidentului din Nadeş cu un tir cu ciocolată, circulaţia rutieră a fost blocată pe ambele sensuri de mers. Şoferul implicat a fost transportat la UPU SMURD Târgu Mureş, acuzând dureri de cap şi de spate. 

Circa 80 de consumatori au rămas fără alimentare cu energie electrică, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) 'Horea' al judeţului Mureş.

Articolul continuă după reclamă

Pompierii Detaşamentului Sighişoara au intervenit cu două autospeciale de stins incendii, însă autocamionul a ars în totalitate. Focul iscat la locuinţa lângă care s-a produs accidentul, unde a fost ruptă şi o conductă de alimentare cu gaz metan, a fost stins foarte repede, conform ISU Mureş.

Un martor a filmat şi postat pe reţelele de socializare imaginile cu focul uriaş care a cuprins tirul cu ciocolată. Vezi aici VIDEO!

Un număr de 78 de consumatori sunt în continuare nealimentaţi cu energie electrică.  În zona menţionată se acţionează pentru îndepărtarea resturilor care au mai rămas din TIR, au mai spus reprezentanţi ai ISU Mureş.

Sursa: Agerpres

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi reuşit să prindeţi fonduri în programul Casa Verde?
Observator » Evenimente » Tir cu ciocolata, în flăcări după ce s-a răsturnat pe un drum din Mureş. Focul uriaş a apris şi o casă (Video)