Antena Meniu Search
x

Titi Aur a făcut accident, la Raliul Argeşului. Copilotul, dus la spital

Cunoscutul pilot de curse, Titi Aur, a scăpat maşina de sub control la Raliul Argeşului. Nu a păţit nimic, dar copilotul său a fost rănit şi a ajuns la spital, pentru investigaţii. Ei nu au mai putut continua cursa, însă celelalte echipaje înscrise în competiţie au făcut spectacol.

de Redactia Observator

la 04.05.2019, 11:42

Vezi și

Cunoscutul pilot de curse, Titi Aur, a scăpat maşina de sub control la Raliul Argeşului. Nu a păţit nimic, dar copilotul său a fost rănit şi a ajuns la spital, pentru investigaţii. Ei nu au mai putut continua cursa, însă celelalte echipaje înscrise în competiţie au făcut spectacol pe traseul din Piteşti. Dacă sunteţi pasionaţi de adrenalină şi maşini tunate, mai aveţi o şansă să-i vedeţi astăzi. Piloţii se vor întrece pe cel mai spectaculos drum din ţară, Trasfăgărăşan.

Multiplul campion Titi Aur a început cursa cu stângul. La doar doi kilometri de la linia de start, maşina sa a ieşit în decor, în timp ce pilotul lua un viraj. Ar fi alunecat din cauza pietrelor de pe traseu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Titi Aur a scăpat fără nicio zgârietură, însă copilotul său s-a lovit la spate. A fost luat de salvare şi dus la spital pentru investigaţii.

Zeci de echipe s-au întrecut pe traseul din Piteşti. Iar competiţia a scos sute de oameni din case.

Maşinile modificate şi scârţâitul roţilor i-au fascinat pe cei mici. Dar sunt conştienţi că este un sport riscant.

Raliul Argeşului a fost reluat după o pauză de 9 ani. Competiţia se desfăşoară pe mai multe trasee, unde piloţii sunt supuşi la diferite probe.

În această dimineaţă, piloţii vor concura pe Transfăgărăşan, între Cetatea Poenari şi Conacul Ursului. Tot astăzi, cei mai buni dintre ei vor fi premiaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Titi Aur a făcut accident, la Raliul Argeşului. Copilotul, dus la spital