Antena Meniu Search
x

Tornadă în Italia, pe o plajă plină de turiști. Oamenii au fugit panicați (Video)

O tornadă a lovit pe plajă, în Italia, iar momentul a fost surprins pe video de un amator. Surprinși de fenomenul meteo, turiștii au fugit panicați.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 14.07.2019, 13:45

O tornadă a lovit pe o plajă plină de turiști în sudul Italiei Vezi și

O tornadă a lovit pe plajă, în Italia, iar momentul a fost surprins pe video de un amator. Surprinși de fenomenul meteo, turiștii au fugit panicați.

Tornada a lovit sâmbătă, pe coasta napoletană, în sudul Italiei, între Licola și Varcarturo.

Pe plaja de la Litorale Dimizio, un cameraman amator a susprins momentul. Vijelia a lovit brusc plaja, spulberând umbrele, șezlonguri și obiectele turiștilor.

Zeci de oameni, complet surprinși de apariția bruscă a fenomenului, au fugit panicați. Au urmat scene haotice, iar turiștii au reușit să se refugieze în clădirile de pe plajă.

Potrivit TG COM 24, cea mai afectată zonă a fost Lido Gallo, unde 10 persoane au fost rănite, dar ușor. Inclusiv un copil s-a ales cu zgârieturi în panica provocată de tornadă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Italia a fost în aceste zile de iulie lovită de o serie de fenomene extreme: furtuni, grindină și tornade. O astfel de tornadă a fost raportată pe 10 iulie în nordul țării, la Milano Marittima.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Vremea » Tornadă în Italia, pe o plajă plină de turiști. Oamenii au fugit panicați (Video)