Antena Meniu Search
x

Traficanți prinși cu un geamantan plin cu canabis, pe o stradă din Ilfov (Video)

Doi traficanți de 37 și 38 de ani au fost prinși cu un geamantan plin cu canabis pe o stradă din Ilfov, în timp ce încercau să vândă drogurile pentru 10.000 de euro.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 13.08.2020, 14:12

Traficanți prinși cu un geamantan plin cu canabis, pe o stradă din Ilfov Vezi și
  • Doi bărbați de 37 și 38 de ani au fost prinși în flagrant când încercau să vândă 5 kilograme de canabis pentru 10.000 de euro.
  • Cei doi bărbați au fost puși sub acuzare pentru trafic de droguri de risc.

Cercetarea polițiștilor de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Bucureşti - Serviciul Antidrog și D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală a început în urmă cu o lună de zile, când agenții au demarat investigații privind doi bărbați, de 37 și 38 de ani, bănuiți de trafic de droguri de risc.

”În seara de 11 august a.c., polițiștii antidrog au organizat o acțiune în București și în județul Ilfov, în care au prins în flagrant delict, pe stradă (în localitatea Roșu, județul Ilfov), doi bărbați, în timp ce vindeau aproape 5 kilograme de cannabis, pentru 10.000 de euro”, se arată în comunicatul Poliției.

Cei doi bărbați au fost puși sub acuzare pentru trafic de droguri de risc, însă doar unul dintre ei a fost arestat preventiv.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Traficanți prinși cu un geamantan plin cu canabis, pe o stradă din Ilfov (Video)