Antena Meniu Search
x

Tragedie în Alba, la Certege! O maşină de teren, cu patru tineri la bord, s-a răsturnat într-o râpă. Un băiat de 23 de ani a murit, şoferul a dispărut

Accident mortal în zona Cîmpeni, Certege, judeţul Alba, pe un drum forestier. O maşină de teren, cu patru tineri la bord, s-a răsturnat într-o râpă.

Accident mortal în zona Cîmpeni, (zona Certege), Coasta Vâscului​, judeţul Alba, pe un drum forestier. O maşină de teren, cu patru tineri la bord, s-a răsturnat într-o râpă. Un băiat de 23 de ani a murit, iar șoferul este dispărut. 

Un tânăr de 28 de ani din Cimpeni, în timp ce conducea un autoturism de teren pe un drum forestier, s-a răsturnat într-o râpă, pe o distanță de 60-70 de metri.

Maşina s-a oprit în niște arbori, scriu jurnaliştii de la ziarulunirea.ro. În urma accidentului, un băiat de 23 de ani, pasager în autoturism, a fost rănit grav și a decedat, iar alţi doi tineri, ambii de 26 de ani, au fost răniți ușor. 

Potrivit ISU Alba, stația Cîmpeni a intervenit cu o autospecială și o ambulanță SMURD B2 și 7 subofițeri. La fața locului s-au deplasat și 2 echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță.

Cei doi tineri răniţi uşor az declarat că, după producerea accidentului, șoferul ar fi fugit. A fost căutat pe parcursul nopții, dar nu a fost găsit. 

Căutările au fost reluate in această dimineață. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Tragedie în Alba, la Certege! O maşină de teren, cu patru tineri la bord, s-a răsturnat într-o râpă. Un băiat de 23 de ani a murit, şoferul a dispărut