Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tragedie în Vaslui, la Chirceşti. Dezamăgit în dragoste, Marian şi-a pus ştreangul de gât. Tatăl şi-a găsit fiul de 19 ani fără viaţă, spânzurat în garajul casei (Video)

Dezamăgit în dragoste, un tânăr de 19 ani din satul Chirceşti, comuna Micleşti, judeţul Vaslui s-a spânzurat.

de Redactia Observator

la 19.02.2018 , 08:21

Gest extrem al unui tânăr de 19 ani din satul Chirceşti, comuna Micleşti, judeţul Vaslui. Dezamăgit în dragoste şi afectat dupã ce pãrinţii au divorţat şi mama lui a plecat în străinătate, Marian a decis să-şi ia viaţa.

Ultima decepţie suferiţă de Marian Macovei, despărţirea de iubita lui, a fost picătura care a umplut paharul. 

Articolul continuă după reclamă

Supãrat cã fata cu care avea o relatie de aproximativ 5 ani l-a înselat, tânãrul a ales sã-si punã capãt zilelor. A mers în garajul familiei si s-a spânzurat. 

A fost descoperit de tatãl lui, care a încremenit când si-a vãzut fiul atârnând în streang. Speriat şi în stare de şoc, tatãl bãiatului a sunat la 112, la scurt timp sosind un echipaj SMURD. 

Medicii au încercat din rãsputeri sã-i salveze tânãrului viata, însă, din păcate, au fost obligaţi sã declare decesul. 

Anul trecut a încercat sã-şi taie venele

Vecinii băiatului din Chirceşti povestesc cã Marian Macovei era un tânãr cu probleme. Relaţia cu tatãl era una destul de tensionatã si s-ar fi certat de câteva ori dupã ce tânãrul ar fi sustras din casã sume de bani. 

Mai mult, oamenii spun cã nu era la prima tentativã de suicid. De fapt, aceasta era a treia, dupã ce, anul trecut, a încercat sã-şi taie venele şi sã provoace un accident auto.

Ce a pus capac a fost faptul că iubita l-a înşelat şi cã toatã povestea lui de dragoste s-a destrãmat dupã o relaţie de peste cinci ani de zile.

Marian Macovei, de doar 19 ani, a recurs la gestul extrem. A mers în garajul casei si şi-a pus gâtul în streang. Dupã o scurtã perioadã de timp, bãiatul fost descoperit de cãtre tatãl lui. 

Poliţiştii au deschis dosar penal şi fac cercetãri pentru a stabili, cu exactitate, motivele care l-au împins pe Marian Macovei la un asemenea gest. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Tragedie în Vaslui, la Chirceşti. Dezamăgit în dragoste, Marian şi-a pus ştreangul de gât. Tatăl şi-a găsit fiul de 19 ani fără viaţă, spânzurat în garajul casei (Video)