Antena Meniu Search
x

Tragedie fără margini! A murit Cristina, tânăra mămică din Piteşti diagnosticată cu cancer imediat după ce a născut-o pe Amelie. Avea doar 23 de ani

Cristina Manea, tânăra de 23 de ani din cartierul piteștean Trivale, diagnosticată cu o formă rară de cancer, a murit.

Cristina Manea, tânăra de 23 de ani din cartierul piteștean Trivale, diagnosticată cu o formă rară de cancer, a murit.

În vara anului trecut, Cristina Manea a adus pe lume o fetiță, pe Amelie, iar la scurt timp medicii i-au dat un diagnostic devastator: o formă rară de cancer.

Un medic de la Spitalul "Sfânta Maria" din București i-a recomndat Cristinei un tratament la o clinică din Franța, care a costat 70.000 de euro.

În urma unui apel făcut de soțul tinerei, au fost strânși banii necesari tratamentului, iar la începutul lunii noiembrie, tânăra a plecat în Franța. După mai multe investigații, Cristina s-a întors acasă pentru a urma un tratament medicamentos. Au urmat apoi tratamente la o clinică din Turcia, unde a și decedat. 

Anunțul a fost făcut public chiar de fratele acesteia.

 “La ora 16.00, sora mea Cristina Manea o să ajungă acasă unde o să fie ținută până sâmbătă 13/01, când o să fie înmormântată. La Băbana, în satul Băbana , Nr. 82 puteți veni să îi aprindeți o lumânare…”.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Tragedie fără margini! A murit Cristina, tânăra mămică din Piteşti diagnosticată cu cancer imediat după ce a născut-o pe Amelie. Avea doar 23 de ani