Antena Meniu Search
x

Tragedie la Ianca, în Bihor. Un poliţist s-a înecat într-o baltă privată, sub ochii îngroziţi ai familiei. Bărbatul a intrat în apă şi nu a mai ieşit

Dramă într-o familie din Oradea. Un poliţist în vârstă de 44 de ani, din Oradea, a murit duminic, înecat într-o baltă privată din satul bihorean Ianca, comuna Diosig.

Dramă într-o familie din Oradea. Un poliţist în vârstă de 44 de ani, din Oradea, a murit duminic, înecat într-o baltă privată din satul bihorean Ianca, comuna Diosig.

Călin Breje lucra la centrul operațional din cadrul IPJ Bihor. Aflat în timpul liber, bărbatul a mers împreună cu familia la o baltă de pescuit privată de pe raza comunei Ianca, deținută de cumnatul lui. 

La un moment dat, Călin a decis să intre în apă să înoate, însă nu a mai ieșit.

Alarma a fost dată printr-un apel la 112 în jurul orei 18:55. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliție din cadrul IPJ Bihor, două echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Săcuien, dar și un echipaj de Terapie Intensivă SMURD de la Oradea. 

Potrivit Bihon.ro, poliţistul a fost găsit după aproximativ jumătate de oră de la dispariție.

Trupul bărbatului a fost scos la suprafață când pompierii au ajuns la fața locului.

Echipajele de pompieri militari au transportat bărbatul cu barca la mal unde au început manevrele de resuscitare. Din nefericire, nu au putut să îl readucă la viață pe bărbat.

„La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare formată din polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, polițiștii Serviciului Criminalistic și șeful IPJ Bihor. Se efectuează cercetări pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs tragicul eveniment. Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei”, transmite comisar IPJ Bihor, Alina Dinu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Tragedie la Ianca, în Bihor. Un poliţist s-a înecat într-o baltă privată, sub ochii îngroziţi ai familiei. Bărbatul a intrat în apă şi nu a mai ieşit