Antena Meniu Search
x

TRAGEDIE în Roșiorii de Vede! Orbită de gelozie, o fată de 17 ani şi-a pus capăt zilelor aruncându-se în gol, de pe un pod (VIDEO 18+)

Tragedie în Roşiorii de Vede! O fată de numai 17 ani a sfârşit groaznic, după ce s-a aruncat de pe podul de peste râul Vedea.

Tragedie în Roşiorii de Vede! O fată de numai 17 ani a sfârşit groaznic, după ce s-a aruncat de pe podul de peste râul Vedea.

Totul s-a întâmplat vineri seară, în jurul orei 18:20. 

Surse citate de presa locală suţin că tânăra își suspecta iubitul, mai în vârstă decât ea, că o înșeală și devenise foarte geloasă. 

Din acest motiv, se pare că vineri s-au certat toată ziua.

Pe acelaşi subiect

Cearta a continuat și în momentul în care cei doi mergeau împreună spre rude, trecând pe podul de peste râul Vedea. 

La un moment dat, orbită de gelozie și de supărare, tânăra a țâșnit, pur și simplu, de lângă iubit și s-a aruncat în gol, de la aproximativ 10 metri.

La scurt timp, la fața locului au sosit medicii și polițiștii, însă tânăra murise pe loc.

Potrivit aceloraşi surse, fata era mamă a doi copii. 

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional! 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » TRAGEDIE în Roșiorii de Vede! Orbită de gelozie, o fată de 17 ani şi-a pus capăt zilelor aruncându-se în gol, de pe un pod (VIDEO 18+)