Antena Meniu Search
x

Tragedie pe Defileul Jiului. Un bărbat a murit, după ce un bolovan a căzut de pe versant peste maşina pe care o conducea

Un grav accident rutier, soldat cu moartea unui bărbat, s-a produs duminică după amiază pe Drumul Naţional 66, în Defileul Jiului, unde un bolovan desprins de pe un versant a căzut peste un autoturism şi a trecut prin parbriz.

de Redactia Observator

la 02.10.2022, 15:47

Echipe de salvatori din două judeţe au intervenit la faţa locului şi l-au scos pe şofer din maşină, acesta fiind în stop cardio-respirator, scrie news.ro.

Ulterior medicii au declarat decesul acestuia. Alte două persoane care se aflau în autoturism au fost rănite în urma accidentului. 

Tragedie pe Defileul Jiului

Potrivit datelor furnizate de Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române evenimentul s-a produs pe DN 66 - E 79, în Defileul Jiului, la kilometrul 117+900 de metri, în localitatea Bumbeşti-Jiu din judeţul Gorjâ. 

Pe acelaşi subiect

„Un bolovan a căzut de pe versant pe un autoturism aflat în trafic, prin parbriz. Şoferul este inconştient, fiind efectuate manevre de resuscitare asupra sa”, transmit poliţiştii.

Ce spun autorităţile

"ISU Gorj a fost solicitat să intervină pentru gestionarea unei situații de urgenţă generată de un accident rutier (o bucată de stâncă căzută de pe servant pe parbrizul unui autoturism) pe Defileul Jiului. La faţa locului s-au deplasat echipaje de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenție Bumbesti Jiu cu o autospeciala de lucru cu apă și spumă și o ambulanţă SMURD, două ambulanţe SAJ Gorj, echipaje de pompieri din cadrul ISU Hunedoara, cu o autospeciala de lucru cu apă și spumă și o ambulanţă SMURD şi alte două ambulanţe SAJ Hunedoara, sosite in sprijin. 

În urma acestui eveniment au rezultat 3 victime: șoferul autoturismului, un bărbat in vârsta de 56 de ani și doua femei in vârsta de 60, respectiv 50 de ani. Șoferului i s-au aplicat manevrele de resuscitare, însă, din nefericire, fara rezultat, ulterior fiind declarat decedat. Celelalte doua victime au fost preluate de echipajele specializate și li s-au acordat primele îngrijiri medicale la fata locului, însă acestea au refuzat transportul la spital"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Tragedie pe Defileul Jiului. Un bărbat a murit, după ce un bolovan a căzut de pe versant peste maşina pe care o conducea