Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Traian Băsescu a mărturisit ce pensie are. I-a crescut deja și urmează să-i fie majorată încă o dată

Lui Traian Băsescu i-a crescut deja pensia și urmează să-i fie majorată încă o dată!

de Redactia Observator

la 27.10.2017 , 18:48

Traian Băsescu a mărturisit ce pensie are. I-a crescut deja și urmează să-i fie majorată încă o dată

Lui Traian Băsescu i-a crescut deja pensia și urmează să-i fie majorată încă o dată! Fostul șef de stat spune că, deși are și o indemnizație de 75% din salariul de președinte, baza ar fi… tot pensia.

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, pretinde că nu a calculat niciodată cât primește, dar spune că a remarcat, în ultima perioadă, că pe card i-au intrat ceva mai mulți bani.

„Nu am calculat, dar pensia mea a evaluat pozitiv. Am ieșit la pensie pe 4 noiembrie 2014, cu 2.985 de lei. Am ajuns acum la vreo 3.300 și, dacă va mai fi o mărire, vor fi încă vreo câteva sute de lei. Probabil vreo 300 de lei”, a declarat, la Timișoara, Băsescu. 

Articolul continuă după reclamă

Din postura de fost șef de stat, el are, pe lângă pensie, și o indemnizație o indemnizație lunară de 13.050 de lei.

„Eu mai beneficiez de prevederea legală că un fost președinte primește, dar nu e pensie, un fost președinte beneficiază de 75% din salariul președintelui, dar nu poți să știi niciodată când se supără parlamentul și taie facilitatea asta. Așa că baza e pensia”, a spus Băsescu.

Adică, deși are o indemnizație o indemnizație lunară de 13.050 de lei, Traian Băsescu pretinde că tot pensia de 3.000 de lei ar fi baza.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Traian Băsescu a mărturisit ce pensie are. I-a crescut deja și urmează să-i fie majorată încă o dată