Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Momentul în care un tramvai spulberă o maşină de poliţie în misiune, la Timişoara (Video)

Camerele de supraveghere de pe strada Iuliu Maniu din Timişoara au surprins momentul în care un tramvai slulberă o maşină de Poliţie Militară. Şoferul autospecialei a fost rănit în urma impactului.

de Veronica Micu

la 11.06.2019 , 10:56

Momentul în care un tramvai spulberă o maşină de poliţie în misiune, la Timişoara

Camerele de supraveghere de pe strada Iuliu Maniu din Timişoara au surprins momentul în care un tramvai slulberă o maşină de Poliţie Militară. Şoferul autospecialei a fost rănit în urma impactului.

Accidentul s-a produs, luni seară, în jurul orei 23.00.

Maşina de Poliţie circula cu semnalale luminoase aprinse pe strada Iuliu Maniu spre Podul Muncii când, la intersecţia cu Regele Carol, autospeciala s-a izbit cu un tramvai de pe linia 8, care mergea pe strada Preyer.

Articolul continuă după reclamă

Momentul accidentului a fost filmat de camerele de supraveghere.

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

În urma impactului, şoferul maşinii de poliţie a fost rănit. la faţa locului a intervenit un echipaj SMURD, care l-a preluat şi l-a transportat la spital pentru îngrijiri şi investigaţii.

Potrivit opiniatimisoarei.ro. vatmanul susţine că maşina de poliţie avea în funcţiune doar semnalele luminoase, în vreme ce poliţiştii spun că erau în misune şi aveau pornite atât semnalele luminoase, cât şi pe cele acustice.

Poliţiştii de la Rutieră au declanşat cercetări în acest caz, pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul. 

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Momentul în care un tramvai spulberă o maşină de poliţie în misiune, la Timişoara (Video)