Antena Meniu Search
x

Video Traversare mortală. Tânăra mamă spulberată împreună cu cei doi copii, pe centura Buzăului, a murit la spital

O tânără mamă a murit, iar copiii ei de 2 şi 6 ani sunt în stare gravă la spital, după ce femeia a traversat cu ei prin loc nepermis. Accidentul cumplit s-a întâmplat noaptea trecută pe şoseaua de centură a Buzăului. Femeia avea copilul cel mic în braţe şi îl ţinea de mână pe fiul ei mai mare când a fost lovită în plin de o maşină. Vă avertizăm, urmează imagini şi detalii cu impact emoţional. 

de Redactia Observator

la 28.09.2022, 14:03

Vezi și

Chiar dacă nu era nicio trecere de pietoni în zonă, iar între sensurile şoselei era pus un separator, femeia a riscat şi a traversat în fugă. Ţinea un copil în braţe şi unul de mână. Un şofer de 26 de ani, care trecea prin zonă, n-a mai putut evita impactul. 

A trecut un șofer, nu e lumină, nu este iluminat, separatoare sunt, ce sa vada bietul șofer. Nu vede nimic. Au sărit, au trecut, n-au știut, copii.  

Ati văzut în ce stare erau?

Nu, n-am avut curajul să ma duc să văd, n-am avut. Trecere nu există, o pasarelă nu există, sesizări am făcut, nu răspunde nimeni.  

Pe acelaşi subiect

Mama a murit la spital, copiii sunt în stare gravă

Atât femeia, cât şi cei doi copii au ajuns în stare gravă, la spital. Adrian Zoican, medic UPU Buzău: Adultul în vârsta de aproximativ 30 de ani, femeie, este inconștientă cu politraumatism, prezentând leziuni la nivelul capului, toracelui și membrului drept. Un copil de aproximativ 6 ani prezintă și el leziuni la nivelul capului. Și încă un copilaș de aproximativ 2 ani de zile, cu stare generală grava, cu un traumatism grav. 

Din păcate, tânăra de 30 de ani s-a stins la spital. Fetița de 2 anișori a fost transferată la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din București, în timp ce frățiorul ei a rămas internat la Buzău.

Polițiștii au deschis un dosar pentru vătămare corporala din culpa în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Traversare mortală. Tânăra mamă spulberată împreună cu cei doi copii, pe centura Buzăului, a murit la spital