Antena Meniu Search
x

Video Trecerea de pietoni care duce din şanţ în parapet. Gafa marca "Dorel", explicată de primar: "Respectă planşa avizată"

trecere de pietoni trasată recent în Suceava a devenit virală pe internet. Practic, aceasta nu-i foloseşte nimănui: trecerea începe dintr-un şanţ şi se opreşte într-un parapet. Proiectul chiar ar fi fost avizat de către Poliţie. Constructorii au însă explicaţii. Spun că erau prevăzute şi trotuarele, doar că s-au grăbit cu marcajele din cauza vremii. După apariţia imaginilor, s-au şi pus pe treabă. Parapetele a fost dat jos, iar trotuarul începe să prindă contur. 

de Redactia Observator

la 16.11.2022, 17:04

Vezi și

"Deci, acolo se termină trotuarul, ca să înţelegi. O prea frumoasă trecere de pietoni, dragii mei. Ce părere ai, nea Ticu? Ce zici tu de treaba asta? Cam cum îţi sună ţie această bijuterie? Cam cum îţi sună ţie aşa ceva?" O ciudăţenie apărută peste noapte - aşa numesc sucevenii trecerea de pietoni. Ca să o traverseze, ar trebui mai întâi să ajungă la ea. După proba de escaladare, încercăm să ajungem pe partea celaltă a străzii: "Te uiţi stânga, te uiţi dreapta. Acuma, tată, acuma! Hai pe trecere! Doamne fereşte!"

Trecerea de pietoni care nu foloseşte la nimic. Explicaţiile firmei

Reprezentanţii firmei care au executat lucrarea au o explicaţie. Ar fi trasat mai întâi marcajele rutiere, înainte ca vremea rea să le strice. Troruarele ar urma să fie construite ulterior. "În primul rând, acolo lucrarea nu este gata. Deci pe partea de care aţi văzut dumneavoastră că se duce în şanţ, vine făcut un trotuar. Trotuarul nu este gata. Acolo vine montat un parapet. Sigur că şi eu m-am întrebat, ca şi dumneavoastră, i-am întrebat pe cei care au marcat, pe reprezentantul primăriei, care a participat la lucrarile de marcaj de acolo. Spune că a respectat întocmai planşa avizată spre neschimbare de către poliţia rutieră", a declarat Ion Lungu, primarul din Suceava.

Trecerea de pietoni ar trebui să-i ajute pe localnici să ajungă la două centre economice. Doar că, deocamdată, nimeni nu-i vede utilitatea. Situaţia drumurilor fără trotuare nu este neobişnuită pentru suceveni. În mai multe localităţi ale judeţului, oamenii s-au obişnuit să circule pe marginea şoselei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Trecerea de pietoni care duce din şanţ în parapet. Gafa marca "Dorel", explicată de primar: "Respectă planşa avizată"